Mladite de Zmeur Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Mladite de Zmeur Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Mladite de Zmeur Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal produse naturiste pentru Sanatate Gemoderivate Afectiuni si bol iDereglari Hormonale Boli Ginecologice 

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Mladite de Zmeur, 30 Monodoze, Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic 1 DH din mladite proaspete de zmeur (Rubus idaeus). Contine alcool etilic 45% vol. 

Despre produs: Are o actiune benefica asupra aparatului genital feminin, de echilibrare a functiilor axei hipotalamo-hipofizo-gonadice, a metabolismului proteic. Proprietati: de corectare a tulburarilor endocrine feminine (pubertate, dismenoree si menopauza). 

- produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in suplimentarea dietei pentru activarea sau normalizarea functiilor endocrine specific feminine; - regularizeaza secretia hormonala ovariana la pubertate si menopauza; - sustine reglarea metabolismului proteic si reechilibreaza valorile proteinelor serice; - are actiune antispastica uterina; - efect pozitiv in senescenta feminina (imbatranire precoce la femei) si sterilitate feminina; - inlatura si/sau atenueaza tulburarile neurovegetative premenstruale, tulburari ale libidoului; - ajuta la diminuarea depunerilor de grasimi si colesterol pe peretele intern al arterelor; - contribuie la eliminarea hiperfoliculinemiei premenstruale; - benefic in retentie hidrica; in acnee. Mod de administrare: cate 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala si apoi se inghite treptat. Asocierea cu alte extracte glicerinohidroalcoolice se va face numai la recomandarea medicului. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.