Propolis picaturi, 30 ml, Parapharm

Propolis picaturi, 30 ml, Parapharm

Propolis picaturi Parapharm, 30 ml proprietati: ingredientele active ale propolisului ajută la tratarea infecțiilor oculare și atenuează efectele leziunilor

15,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Propolis picaturi, 30 ml, Parapharm

Suplimentul alimentar Propolis picaturi, 30 ml, Parapharm este renumit pentru proprietățile sale puternice antifungice, bactericide, antivirale, antiinflamatorii și antioxidante.

Propolisul este o substanță neobișnuită pe care o produc albinele din ingrediente colectate de la plante. Este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, în care au fost detectați peste 300 de compuși chimici activi, benefici.

Ce este propolisul?

Propolisul este o substanță care este un amestec de ceară de albine, rășină de copac și loțiune de polen . Albinele își căptușesc interiorul stupilor cu el pentru a le sigila și, mai ales, pentru a le proteja împotriva dezvoltării tuturor tipurilor de microorganisme.

Beneficiile suplimentului Propolis picaturi, 30 ml, Parapharm:

Propolisul crește rezistența organismului - Mulți ani de cercetări arată în mod clar că propolisul activează semnificativ activitatea celulelor sistemului nostru imunitar, își îmbunătățește reacția la atacul corpurilor străine și al microorganismelor patogene, iar atunci când este administrat cu vaccinuri, crește producția de anticorpi.

Ajuta in tratamentul răcelilor - Nu numai că ajuta la combaterea infecțiilor căilor respiratorii superioare, atât de origine bacteriană, cât și virală, ci calmează și inflamațiile gâtului, laringelui și gurii, ameliorând gripă, răceli și inflamații. De asemenea, este foarte eficient în combaterea aftelor, glositei, gingivitei și parodontozei.

Vindecă rănile, arsurile, ulcerele - ajută la vindecarea rapidă a rănilor și inflamațiilor, regenerează țesuturile moi, conjunctive, cartilajelor și osoase și accelerează cicatrizarea. Studiile privind eficacitatea în tratamentul rănilor după intervenții chirurgicale obstetricale au arătat o vindecare mai rapidă în până la 98% din cazuri! Preparatele cu propolis sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit pentru arsuri, degerături sau zdrobirea membrelor.

Protejează ficatul - Preparatele cu propolis previn deteriorarea celulelor hepatice, colestaza, reduc nivelul de colesterol, trigliceride și fosfolipide din sânge, ceea ce le face atât de valoroase pentru sănătatea acestui organ. De asemenea, s-au dovedit a fi foarte eficiente în tratarea stadiilor incipiente ale hepatitei virale.

Compozitie Propolis picaturi, 30 ml, Parapharm:

Propolis natural, alcool etilic 30%.

Mod de administrare Propolis picaturi, 30 ml, Parapharm:

intern - 1x20 picături /zi intern.

extern - Tamponare la nevoie.

Prezentare: 30 ml Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

propolis

Parapharm
6421971000020

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa