Propolis picaturi, 100ml, Parapharm

Propolis picaturi, 100ml, Parapharm

Propolis Picaturi, 100ml, Parapharm proprietati: este un extract alcoolic care contine 30% propolis, produs obtinut cu o tehnologie de extractie originala. Efecte adjuvante antibacterian, antiviral.

37,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 Ultimele produse in stoc
 

 

 

Propolis picaturi, 100ml, Parapharm

Suplimentul alimentar Propolis picaturi de la Parapharm curăță organismul deoarece stimulează excelent secreția de bilă, regenerează ficatul și vindecă inflamația vezicii biliare.

Este un extract alcoolic care conține 30% propolis. Acțiunea propolisului este antibacteriană și antimicotică, fapt ce împiedică îmbolnăvirea albinelor.

Spectrul larg de acțiune a propolisului îi permite să fie utilizat în artrita reumatoidă și alte afecțiuni inflamatorii ale articulațiilor.

Beneficiile suplimentului Propolis picaturi:

  • antibacterian, antiviral și antimicotic, remarcânduse prin proprietatea de a nu da fenomene de rezistență, crescând totodată sensibilitatea microbilor la medicamente 
  • stimulează sistemul imunitar 
  • cicatrizant, antiseptic pentru mucoase și piele 
  • revitalizant.

Propolis picaturi este recomandat in urmatoarele afectiuni:

  • prostata
  • boli infecto-contagioase: guturai, angine, gripă,
  • tuse, febră tifoidă, meningite 
  • propolis glicolic picături este foarte eficient în combaterea herpesului facial și genital prin aplicații locale
  • ulcer gastric și duodenal, enterite, colite 
  • afecțiuni ORL: sinuzite, otite acute, rinite, rino-sinuzitele micotice 
  • afecțiuni dermatologice, ginecologice, stomatologice.

Propolisul poate fi folosit și extern sub formă de comprese. Utilizarea propolisului în tratamentul diferitelor tipuri de răni, arsuri, escare, ulcere externe și răni postoperatorii aduce rezultate excelente.

Propolisul, datorită efectului său antibacterian puternic, atunci când este administrat intern, are un efect excelent asupra inflamației aproape a întregului sistem digestiv. Incepand de la gura (diverse tipuri de inflamatii, inclusiv parodontita), prin esofag, afectiuni ale stomacului, intestinelor, ficatului, vezicii biliare, rinichilor si vezicii urinare.

Propolis picaturi are efect asupra rinichilor, rezultând o funcție renală mai eficientă și o eliminare mult mai rapidă a inflamației decât alte medicamente.

Compozitie propolis picaturi Parapharm:

Propolis natural 30%, Alcool etilic, Apă. 

Mod de administrare propolis picaturi Parapharm:

Se recomandă consumul de 20 picături/zi 

Extern: prin tamponarea directa pe piele.

Prezentare: 100 ml Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

propolis

Parapharm
6421971000815

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.