Toot Up fiole
La reducere!

Toot Up 7 fiole, solutie orala, Sanye Intercom

Toot Up fost Tianli pastile din plante afrodisiace pentru potenta maxima acum in varianta fiole, cutia cu 7 fiole pentru potenta maxima din gama Tianli. Toot UP fiole prospect: Toot Up pastile din plante afrodisiace acum si in varianta fiole, cutia contine 7 fiole pentru potenta, un nou produs natural din plante afrodisiace pentru potenta maxima din gama Tiani (acelasi producator din China care produce Tianli (fiole, servetele, spay, pastile). Fiolele Toot Up actioneaza ca un remediu natural la barbatii care sufera de disfunctia sexuala masculina numita impotenta. Produsul Toot UP poate sa ofere barbatilor: vitalitate, acte sexuale mai lungi, contribuie la cresterea capacitatii sexuale, mentinerea sanatatii prostatei. Toot Up fiole actioneaza natural si eficient tratament pentru potenta 

118,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Toot Up 7 fiole, solutie orala, Sanye Intercom

Toot Up fost Tianli pastile din plante afrofisiace acum in varianta fiole, cutia contine 7 fiole pentru potenta, un nou produs natural pentru potenta maxima din gama Tiani (acelasi producator din China care produce Tianli ( fiole, servetele, spay, pastile), iar Sanye Intercom, este importatorul pentru Romania a produselor si suplimentelor alimentare pentru potenta din gama Tianli.

In lista cu cele mai bune si cautate medicamente si remedii naturale din plante afrodisiace pentru potenta intra si Toot UP fiole, aici gasiti si puteti comanda Toot UP, Tianli: fiole, servetele, spray, tablete la cele mai bune preturi oferite de Samdistribution.ro (partener oficial al depozitului de produse naturale originale din China - Sanye Intercom). 

Fiolele Toot Up din plante afrodisiace actioneaza ca un remediu natural la barbatii care sufera de disfunctia sexuala masculina numita impotenta.

Produsul Toot UP poate sa ofere barbatilor: vitalitate, acte sexuale mai lungi, contribuie la: cresterea capacitatii sexuale, mentinerea sanatatii prostatei. 

Produsul Toot Up fiole actioneaza natural si eficient, un tratament adjuvant pentru: ameliorarea starilor de slabiciune si oboseala, stari de stres emotional, insomnii, incaruntire prematura, tiuit in urechi, un remediu pe baza de extracte naturale din seminte si plante medicinale si afrodisiace originale din China, care pot combate disfunctia sexuala masculina numita impotenta la barbati.

Cu o singura fiola de Toot UP poti sa beneficiezi de erectie puternica si sigura, efectul facandu-se simtit in aproximativ 30-60 minute dupa administrare.

Fiola de Toot UP are capac auriu la fel ca Tianli original.

O scurta prezentare pentru produsul Toot UP (fost Tianli pastile) acum ambalat in recipient de sticla (fiole) cu capac auriu la fel ca Tianli fiole, sigilat si cutie carton. In stanga sus a cutiei de 7 fiole aveti aceiasi emblema ca la Tianli (cinci braduti) la mijlocul cutiei denumirea comerciala a produsului: TOOT U.P ORAL SOLUTION, in stanga jos 10 ML X 7 BOTTLES (sticlute) Bax (pe cutie). Asta pentru a sti ce comandati sau cumparati din farmacii, plafare sau magazine naturiste fizice sau online numai produsul original Toot U.P fiole cu capac auriu.

Toot U.P fratele mai mic al produsului de potenta Tianli fiole. Probabil, Tianli este cel mai vandut produs de potenta pe baza de extracte naturale din plante afrodisiace, contine radacini, fructe, parti aeriene de Coltii-babei (Tribulus terrestris, Ghimpe si alte ingrediente cu origini din China.

Obtine erectii puternice cu fiolele Toot Up, vei simti o imbunatatire a vietii sexuale inca dupa ce bei prima fiola, produsul te ajuta la cresterea potentei in dormitor, sa-ti imbunatatesti performantele sexuale si sa-ti controlezi erectia in timpul actului sexual.

Toot UP fiole este un supliment alimentar 100% natural pentru potenta si sanatatea prostatei.

Fiolele Toot UP contin ingrediente 100% naturale

extract din: parti aeriene de Ghimpe (Xanthium spinosum 250mg), 

Coltii-babei (Tribului Terrestris 250 mg), 

seminte de Arpagic-chinezesc (Allium tuberosum 150mg), 

radacini din: Ginseng-asiatic (Panax ginseng 350mg), 

Rhodiola rosea (150mg), 

Cordyceps sinensis (200mg), 

fructe de Goji (Lycium barbarum (300mg), 

apa purificata, 

alcool (0,3 ml), 

Conc.alc14.5% v/v.

Se recomanda utilizarea produsului ca adjuvant pentru:

slabiciune;

ameliorarea starilor de oboseala;

mentinerea sanatatii prostatei;

stari de stres emotional;

cresterea capacitatii sexuale;

ţiuit în urechi;

insomnii;

vitalitate si acte sexuale mai lungi;

încărunţire prematură; 

impotenţă sexuală.

Mod de utilizare:

se bea la nevoie, o fiole cu 30-60 minute inaintea raportului sexual.

pentru intretinere se recomanda o cura de 16 fiole (cate o fiola la 3 zile).

a nu se depasi doza recomandata pentru consumul, zilnic 1 fiola.

a nu se injecta produsul.

Mod de pastrare

la temperatura camerei

Toot UP fiole contraindicatii

Nerecomandat persoanelor cu afectiuni cronice de natura cardiaca (hipertensiune arteriala), renala, afectiune neurologica sau psihica.

Interzis sportivilor.

Prezentare

7 fiole, per cutie, a 10 ml fiecare.

Producator

Changcuhn Tianli Health Products Co Ltd China

Detinator notificare

Sanye Intercom

6934514700122

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa