HERBAL V

Herbal V, 4 capsule, supliment natural potenta

Comanda Pastile potenta Herbal V 4 capsule pentru potenta, impotenta, ejaculare precoce. Herbal V la cel mai bun pret pentru farmacii pe Samdistribution.ro

94,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
2 87,00 RON Pana la 14,00 RON
3 86,00 RON Pana la 24,00 RON
4 84,00 RON Pana la 40,00 RON
 In stoc
 

 

 

Herbal V 4 capsule mod de administrare si doze recomandate

Pastile Potenta - Herbal V, produs 100% natural ce se adreseaza barbatilor care doresc o imbunatatire a vietii sexuale (erectie ferma) sau care au probleme sexuale (impotenta,ejaculare precoce). Suplimentul pentru barbati Herbal V este formula naturala 100%, o alternativa sanatoasa menita sa inlocuiasca produsele chimice pentru a contribui la posibilitatea imbunatatirii activitatii sexuale, obtinerii de erectii ferme, cresterii potentei si inlaturarii ejacularii precoce. 

Herbal V se elibereaza fara prescriptie medicala si nu prezinta reactii adverse sau efecte secundare. Herbal V se adreseaza tuturor barbatilor care doresc o imbunatatire a vietii sexuale sau care au probleme sexuale diverse. Odata cu inaintarea in varsta, barbatii se confrunta cu diverse probleme de natura sexuala, erectiile nu mai sunt lafel de ferme, libidoul lipseste cu desavarsire, ajungand pana la scaderea poftei sexuale.

Formula 100% naturala Herbal V prezinta perspective bune de a elimina toate aceste probleme, de a imbunatati semnificativ viata sexuala a barbatilor. Datorita ingredientelor naturale Herbal V este alegerea sanatoasa, avand la baza extracte din plante care au efect afrodisiac, alese cu atentie.

Pilulele Herbal V sunt create pentru a imbunatati viata sexuala si pentru a ajuta  semnificativ la cresterea potentei, fiind un suplimentul 100% natural mult cautat de barbati, fara a avea efecte adverse. Herbal V asigura o crestere a libidoului de durata, poate contribui la obtinerea de erectii ferme si la o crestere a cantitatii de sperma. 

Herbal V beneficii:

Poate creste cantitatea de sperma imbunatateste circulatia sangelui prelungeste actul sexual poate preveni ejacularea precoce erectiile pot deveni mult mai puternice efect afrodisiac probabilitati mari de crestere a potentei nu are contraindicatii sau efecte secundare Cu Herbal V, barbatii au parte de activitate sexuala intensa si orgasme de neuitat!

Mod de administrare: Se administreaza 1 capsula cu jumatate de ora inaintea actului sexual. Nu luati mai mult de 1 pastila la 3 zile! Plantele din compozitia pastilelor Herbal V au capacitatea de a reduce oboseala din organism si totodata asigura cadrul favorabil pentru cresterea potentei in mod vizibil. 

Aceste pastile au o compozitie naturala, nu prezinta efecte secundare, ci dimpotriva, au un efect benefic asupra potentei, efect ce poate dura pana la 2 zile de la administrare.

Herbal V ingrediente: Epimedium a fost folosita de mii de ani pentru beneficiile sale, ca stimulent pentru cresterea libido-ului. Epimedium mai este cunoscut ca si "Iarba Caprei Agitate".

Tribulus Terrestris este utilizat in medicina indiana (Ayurveda) si in medicina traditionala chineza de secole pentru capacitatile sale de a combate infertilitatea, disfunctiile erectile si cresterea libidoului.

Panax Ginseng Imbunatateste activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina. Amelioreaza functionalitatea plamanilor si scade senzatia de oboseala

Rhodiola Rosea aceasta imbunatateste starea psihica, are efect imunomodulator, contribuie la reducerea dezechilibrelor hormonale ce pot aparea in organsim (adaptogen)

Cortex Cinnamon sunt antioxidanti naturali, ce contribuie la reducerea incidentei afectiunilor si proceselor degradative ce au la baza efectul daunator al radicalilor liberi.

Lycium Chinense Antioxidant puternic, ce incetineste procesele de imbatranire, sustine un sistem imunitar sanatos si previne aparitia tumorilor canceroase

Prezentare: cutie 4 capsule

4653104303216

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa