EREKTON ULTRA

Erekton Ultra, 30 capsule, Olimp Labs

Erekton Ultra este un complex natural de ingrediente benefice care declanseaza rapid (in 45 de minute) erectia puternica. Vrei sa fii activ oricand si oricat? Sa obtii erectii beton? Incearca si tu Erekton Ultra! 

68,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Erekton Ultra, 30 capsule, Olimp Labs

Erekton Ultra este un complex natural de ingrediente benefice care declanseaza rapid (in 45 de minute) erectia puternica. Vrei sa fii activ oricand si oricat? Sa obtii erectii beton? Incearca si tu Erekton Ultra! 

Suplimentul contribuie la imbunatatirea vietii sexuale intr-un mod natural. 

Erekton Ultra supliment alimentar 100% natural creat pentru a stimula libidoul, dorinta si virilitatea masculina.

Este conceput pentru a ajuta barbatul sa realizeze si sa mentina erectia.

Ce este Erekton Ultra?

Erekton Ultra este un supliment alimentar pentru barbati, conceput pentru a optimiza si stimula nivelul de hormoni masculini si imbunatatirea sanatatii sexuale. Erekton este un produs Olimp Labs din Polonia, este un supliment alimentar care contine un amestec de extracte din plante. 

Erekton Ultra compozitie:

L-arginina HCI ester etilic, acid D-aspartic, exctract de schinduf, exctract de radacina de maca, extract de ovaz, (7% flavonoide ), extract de guarana, zinc bisglicinat (Zinc chelat de amioacizi Albion) clorhidrat de piridoxina (Vitamina B6)

Cum ne ajuta Erekton Ultra:

Creste productia de oxid nitric ceea ce determina cresterea apetitului sexual si erectii puternice. Stimuleaza libidoul, dorinta sexuala si virilitatea. Datorita exctractelor de plante din compozitie stimuleaza functia erectila. Exctractul de Guarana stimuleaza performanta sexula si creste nivelul de energie. Ajuta la imbunatatirea starii de spirit si creste calitatea vietii sexuale. 

Secretul proprietatilor interesante ale Erekton consta in compozitia sa unica.  Erekton Ultra contine un complex de substante cele mai active care nu numai ca ofera o crestere semnificativa a potentei barbatilor, ci si un efect de reglementare si protectie asupra sistemului reproductiv masculin. Principalele substante active sunt extractele de Tribulusa terrestris, schinduf, frunze de daiana si tarate de ovaz. Efectul acestor substante este sporit prin adaugarea de substante cum ar fi L-arginina, extract de guarana, zinc si vitamina B6 in compozitia Erekton Ultra. 

Substantele biologic active din plante care alcatuiesc Erekton Ultra sunt in primul rand sursa multor compusi naturali puternici, dar siguri, care sunt foarte activi in cresterea nivelului hormonului masculin, care este cel mai puternic activator al energiei sexuale. In plus, zincul este necesar pentru a asigura buna functionare a sistemului hormonal masculin, deoarece participa la aproape toate etapele de producere si metabolism. Complexul de extracte de plante special alese, in combinatie cu zinc si vitamina B6, protejeaza de oboseala fizica, elimina efectele oboselii, imbunatateste starea de spirit si bunastarea generala, ceea ce sporeste interesul pentru sex. 

Un astfel de efect puternic este asigurat prin combinarea extractelor puternice din plante incluse in Erekton cu arginina, guarana, zinc si vitamina B6. Arginina este un aminoacid care promoveaza o crestere a concentratiei de oxid nitric, care initiaza un ciclu complex de reactii biochimice, crescand fluxul sanguin in veninul cavernos al penisului, ceea ce este o conditie indispensabila pentru o erectie puternica.

La multi barbati, ca urmare a stresului, asteniei, tulburarilor hormonale si tulburarilor sistemului nervos, producerea de oxid nitric (NO) poate fi prea mica sau prea scurta, ceea ce duce la o erectie incompleta sau pe termen scurt.

In plus fata de arginina, intensificarea acestei reactii este sporita si mai mult de guarana si de prezenta vitaminei B6. Datorita acestor componente suplimentare si combinatia unica de substante incluse in EREKTON va permite sa experimentati placerea sexuala din nou si din nou. 

Erekton Ultra de la compania Olimp Labs - Polonia este primul supliment alimentar disponibil pe piata, care a fost atent calibrat pentru continutul de protodioscin.

Protodioscinul este unul dintre cei mai puternici stimulatori ai compusilor steroizi, care sunt necesari pentru functionarea normala a sistemului hormonal masculin. Datorita efectului protodioscinei, concentratia de hormoni in organismul masculin poate creste cu inca 30%.

Dupa cum au aratat studiile, acest lucru se datoreaza nu numai imbunatatirii activitatii sexuale, ci si cresterii masei musculare si scaderea masei de grasime.

In ciuda faptului ca principalele componente care alcatuiesc EREKTON contribuie la cresterea productiei de hormoni si pastrarea acestuia in sange la un nivel mai inalt, ele nu duc la cresterea concentratiei sale in organism peste limitele fiziologice naturale.

Prin urmare, utilizarea Erekton Ultra nu duce la riscul unei tulburari de sanatate care poate aparea, de exemplu, in cazul medicamentelor hormonale. Mai mult, substantele vegetale care alcatuiesc Erekton Ultra pot sa contracareze efectiv modificarile negative ale hormonilor din sange si sa afecteze in mod pozitiv sanatatea generala.

Acest bioaditiv este recomandat in special persoanelor care sufera de simptome de afectare a functiei sexuale, ca rezultat al oboselii, stresului sau al suprasolicitarii. Este, de asemenea, un produs ideal pentru persoanele care intra in varsta mijlocie, cand o scadere a concentratiei de hormoni masculini este una fiziologica.

Cine poate sa foloseasca produsul Erekton Ultra?

Barbatii care au un apetit sexual scazut. Barbatii care au dificultati in obtinerea unei erectii de durata din cauza stresului sau a oboselii. Barbatii care sunt interesati de cresterea libidoului, virilitatii si a performantelor sexuale.

Mod de administrare: 1 capsula de doua ori pe zi, inainte de masa sau cu 30-40 de minute inainte de actul sexual. Pentru cele mai bune rezultate se recomanda minim 3 luni de tratament. 

Prezentare: 30 capsule 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.