Lista de produse dupa marca Olimp Labs

Darmaplant, produse furnizate de Laboratoarele Olimpus Lab, online in oferta Sam Distribution. Magazin naturist online de unde puteti cumpara aceste produse si tratatamente naturiste Darmaplant.

Comanda produse, suplimente alimentare, tratamente naturiste Darmaplant furnizate de Laboratoarele Olimp Labs de la Sam Distribution Magazin naturist. Vezi lista de produse si preturi!

Alege produse, suplimente alimentare Darmaplant furnizate de Olimp Labs disponibile pe Sam Distribution. Magazin naturis online de unde puteti achizitiona aceste produse Darmaplant (Olimp Labs) la preturi mici.

Produsele Darmaplant ale producatorului Olimp Labs din Polonia sunt suplimente alimentare - produse naturiste eficace in tratamentul diverse probleme de sanatate precum: potenta (Erekton Ultra), diabet (GlucoNature), articulatii si reumatism (Genacol), prostata si rinichi ( Prostatan, RenoNature) sistemul cardiovascular ( inima - Gold Krill, CardiOKare) insomnie (SleepNature ).

Toate produsele Darmaplant de la Olimp Labs le puteti comanda pe Sam Distribution, un magazin naturist online cu preturi mici la toata gama de produse Darmaplant. Aceste produse Darmaplant enumerate sunt cele mai vandute tratamente naturiste si suplimente alimentare ale furnizorului Olimp Labs din Polonia.

Laboratoarele Olimp Labs este una dintre primele companii din Polonia care au obținut un certificat de conformitate cu cerințele standardului PN-EN ISO 22000: 2006, în domeniile proiectării, fabricării, distribuției și comercializării produselor alimentare pentru utilizări nutriționale speciale și suplimente alimentare, sub formă de capsule, tablete, concentrate sub formă de pudră, acum disponibile la Sam Distribution - Magazin naturist cu preturi mici la produsele Darmaplant!

Prostatan, 60 capsule, Olimp Labs pret, prospect
63,80 RON
In stoc

Prostatan

Prostatan 60 capsule este un suplimnt alimentar ce are rol la mentinerea sanatatii prostatei.

Prostatan foloseste barbatilor care:

- urineaza frecvent noaptea- au un jet urinar slab si intrerup-au o senzatie de durere si usturime in timpul urinarii.

Utilizati Prostatan pentru o prostata sanatoasa!

Supliment alimentar Prostatan pe baza de extracte de seminte de dovleac, palmier pitic si urzica. Formula este imbogatita cu Licopen si zinc sub forma de amino acizi chelati, fiind util persoanelor cu probleme ale prostatei.Formula inovatoare a suplimentului alimentar -Prostatan- are un efect favorabil asupra asupra simptomelor hiperplaziei HBP benigne de prostata si a sanatatii prostatei.Zincul pe care il contine suplimetul alimentar are un ...