Diabevital B 30cps Parapharm

Diabevital B, 30 capsule, Parapharm

Diabevital B 30cps Parapharm Supliment alimentar recomandat in special persoanelor care sufera de diabet, pe baza de plante medicinale recunoscute pentru efectul lor benefic asupra metabolismului glucidic. Compozitie/doza zilnica recomandata (3 capsule): fructe de afin (Vaccinum myrtillus) 100.00 mg, fructe de catina (Hypophae rhamnoides) 100.00 mg, extract standardizat de Gymnema sylvestre 80.00 mg, extract standardizat de seminte de schinduf (Trigonella foenum graecum) 80.00 mg, extract standardizat ceai verde (Camellia sinensis) 20.00 mg, extract standardizat de Ginkgo biloba 20.00 mg.Samburii si coaja fructelor de afin au efect regenerator remarcabil asupra celulelor secretoare de insulina din pancreas, fapt dovedit in urma cercetarilor recente. Fructul de catina se remarca prin ...

17,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Diabevital B 30cps Parapharm

Supliment alimentar recomandat in special persoanelor care sufera de diabet, pe baza de plante medicinale recunoscute pentru efectul lor benefic asupra metabolismului glucidic. 

Compozitie/doza zilnica recomandata (3 capsule): 

  • fructe de afin (Vaccinum myrtillus) 100.00 mg, 
  • fructe de catina (Hypophae rhamnoides) 100.00 mg, 
  • extract standardizat de Gymnema sylvestre 80.00 mg, 
  • extract standardizat de seminte de schinduf (Trigonella foenum graecum) 80.00 mg, 
  • extract standardizat ceai verde (Camellia sinensis) 20.00 mg, 
  • extract standardizat de Ginkgo biloba 20.00 mg. 

Samburii si coaja fructelor de afin au efect regenerator remarcabil asupra celulelor secretoare de insulina din pancreas, fapt dovedit in urma cercetarilor recente. 

Fructul de catina se remarca prin continutul ridicat de Vitamina C, beta-caroten si oligominerale esentiale cu efect fortifiant si revitalizant. 

Schinduful, Gymnema sylvestre, ceaiul verde si Ginkgo biloba au un continut ridicat de flavonoizi cu efect antioxidant puternic care protejeaza organismul de principalul factor de risc al acestei boli, stresul oxidativ. 

Mod de administrare: se recomanda consumul de 3 x 1 capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol, inainte de mesele principale. 

Prezentare: cutie x 30 cps Parapharm 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.