Hemo crema cu unt de shea si extracte naturale active, 50 ml, Ceta Sibiu

Hemo crema cu unt de shea si extracte naturale, 50 ml, Ceta Sibiu

Actiune cicatrizanta, emolienta, reparatoare si antiinflamatoare se utilizeaza in special pentru imbunatatirea simptomelor in cazul hemoroizilor si a fisurilor anale.  O crema cu extracte naturale active: cu unt de shea, galbenele, sunatoare, propolis si ulei de soia. Utilizare: in boala hemoroidala adjuvant in tratamentul simptomelor in cazul hemoroizilor si a fisurilor anale.

11,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Hemo - crema cu unt de shea si extracte naturale 

Indicatii:  tratament adjuvant pentru imbunatatirea simptomelor in cazul hemoroizilor si a fisurilor anale.

Ceta Sibiu a obtinut Hemo crema folosind numai extracte naturale active: unt de shea, ceara de albine, propolis, tataneasa, ulei de soia, sunatoare si galbenele, este o crema cu actiune cicatrizanta, antiinflamatoare, reparatorie si emolienta.

Ingredientele si extracte naturale active din compozitie:

 Stearic Acid, (Unt de Shea), Calendula Officinalis, Symphytum Officinale, Propolis wax extract, Glycine Soja Oil, Glycerin, Cera Alba, Hypericum Perforatum, Trietanolamine, Phenoxyethanol + Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.

Actiune: cicatrizanta, antiinflamatoare, reparatorie, emolienta - boli hemoroidale (hemoroizi si fisuri anale). 

Prezentare: tub 50 ml

Producator: Plafar Impex Srl,

marca Ceta Sibiu

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.