Hemo crema cu unt de shea si extracte naturale active, 50 ml, Ceta Sibiu

Hemo crema cu unt de shea si extracte naturale active, 50 ml, Ceta Sibiu

Hemo crema cu unt de shea si extracte naturale active, 50 ml, Ceta Sibiu Descriere produs: Hemo crema cu unt de shea si extracte naturale active de la Ceta Sibiu. Crema este recomanda ca tratament adjuvant pentru imbunatatirea simptomelor in cazul hemoroizilor si a fisurilor anale. Ceta Sibiu a obtinut Hemo crema folosind numai extracte naturale active: unt de shea, ceara de albine, propolis, tataneasa, ulei de soia, sunatoare si galbenele, este o crema cu actiune cicatrizanta, antiinflamatoare, reparatorie si emolienta. Ingredientele si extracte naturale active din compozitie: Stearic Acid, (Unt de Shea), Calendula Officinalis, Symphytum Officinale, Propolis wax extract, Glycine Soja Oil, Glycerin, Cera Alba, Hypericum Perforatum, Trietanolamine, Phenoxyethanol + Ethylhexylglycerin, 

9,10 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Hemo crema cu unt de shea si extracte naturale active, 50 ml, Ceta Sibiu

Hemo crema cu unt de shea si extracte naturale active de la Ceta Sibiu.

Crema este recomanda ca adjuvant pentru imbunatatirea simptomelor in cazul hemoroizilor si a fisurilor anale.

Ceta Sibiu a obtinut Hemo crema folosind numai extracte naturale active: unt de shea, ceara de albine, propolis, tataneasa, ulei de soia, sunatoare si galbenele, este o crema cu actiune cicatrizanta, antiinflamatoare, reparatorie si emolienta.

Ingredientele si extracte naturale active din compozitie:

 Stearic Acid, (Unt de Shea), Calendula Officinalis, Symphytum Officinale, Propolis wax extract, Glycine Soja Oil, Glycerin, Cera Alba, Hypericum Perforatum, Trietanolamine, Phenoxyethanol + Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.

Actiune:

cicatrizanta,

antiinflamatoare,

reparatorie,

emolienta.

Prezentare: tub 50 ml

Producator: Plafar Impex Srl, marca Ceta Sibiu