Balsam cu Propolis si Galbenele, 30ml, Maria Treben

Balsam cu Propolis si Galbenele, 30ml, Maria Treben

Balsam cu Propolis si Galbenele 30ml Parapharm. Actiune Balsamul contine doua principii active cu efect cicatrizant si epitelizant; extractul glicolic de galbenele si cerurile naturale continute de propolis asigura un efect emolient, hranind pielea aspra, deshidratata. Mod de utilizare: Balsamul se va intinde pe piele in strat subtire si se maseaza pana la absorbtia completa. Ingredienteapa, glicerol, vaselina, lanolina, tinctura de propolis, imidazolidinil uree, butilparaben, metil paraben, ulei de levantica. Balsam cu Propolis si Galbenele 30ml Parapharm Mod de prezentare cutie de 30 ml Parapharm Comanda: Balsam cu Propolis si Galbenele 30ml Parapharm

6,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
CantitatePretAi economisit
105,95 RONPana la 5,50 RON
 In stoc
 

 

Balsam cu Propolis si Galbenele, 30ml, Maria Treben

Actiune Balsamul contine doua principii active cu efect cicatrizant si epitelizant; extractul glicolic de galbenele si cerurile naturale continute de propolis asigura un efect emolient, hranind pielea aspra, deshidratata. 

Mod de utilizare: Balsamul se va intinde pe piele in strat subtire si se maseaza pana la absorbtia completa. Ingrediente apa, glicerol, vaselina, lanolina, tinctura de propolis, imidazolidinil uree, butil paraben, metil paraben, ulei de levantica. 

Balsam cu Propolis si Galbenele 30ml Parapharm 

Mod de prezentare: cutie de 30 ml Parapharm 

Comanda: Balsam cu Propolis si Galbenele 30ml Parapharm

S-ar putea sa-ti placa