Ulei de masaj Lavanda, 100 ml, Herbagen

Ulei de masaj Lavanda, 100 ml, Herbagen

Ulei de masaj Lavanda, 100 ml, Herbagen

Ulei de masaj cu ulei esential de lavanda 100ml Herbagen. Cu efect de prevenire a ridurilor, antiseptic, calmant, antiinflamator si relaxant.Tip produs: ulei masaj Aroma/extracte: lavanda Cantitate: 100 ml Ulei masaj cu ulei esential de lavanda 100ml. Producator Herbagen Genmar Cosmetics

12,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

Ulei de masaj Lavanda, 100 ml, Herbagen

Descriere: Ulei de masaj cu ulei esential de lavanda 100ml Herbagen Cu efect de prevenire a ridurilor, antiseptic, calmant, antiinflamator si relaxant. 

Tip produs: ulei masaj 

Aroma/extracte: lavanda Cantitate: 100 ml Ulei masaj cu ulei esential de lavanda 100ml 

Producator Herbagen Genmar Cosmetics

Fisa tehnica

Herbagen

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.