Gel de masaj racoritor Untul Pamantului, 275 ml, Praemium
Nou

Gel de masaj racoritor Untul Pamantului, 275 ml, Praemium

Gel de masaj racoritor Untul Pamantului, 275 ml, Praemium

Proprietati:

 gel de masaj racoritor cu efect imdediat si de durata cu extracte din Untul Pamantului, Rozmarin, Menta, Camfor, Coada Calului, Urzica.  

15,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Gel de masaj racoritor Untul Pamantului, 275 ml, Praemium

Cod: 6426390820877

Proprietati:

 gel de masaj racoritor cu efect imdediat si de durata cu extracte din Untul Pamantului, Rozmarin, Menta, Camfor, Coada Calului,Urzica.  

Mod de utilizare:

Aplicați o cantitate mică de gel (aprox. 10 ml) pe zona dorită și masați ușor până la absorbția totală a produsului. Reaplicați produsul de oricâte ori considerați necesar acest lucru.    

Ingrediente:

APA, ALCOOL ETILIC, ALCOOL IZOPROPILIC, GLICERINAVEGETALA, CAMFOR, CARBOMER, EXTRACT TAMUS COMMUNIS, EXTRACT ROZMARINUS OFFICINALIS, EXTRACT MENTHA PIPERITA, EXTRACT EQUISETUM ARVENSE, METIL SALICILAT, EXTRACT URTICADIOICA, HIDROXID DE SODIU, FENOXIETANOL, ETILHEXILGLICERINA, CI 10316.    

Precautii:

Produs pentru uz extern. A nu se folosi pe plagi deschise, rani, in jurul ochilor, gurii si a mucoaselor. Nu folositi produsul daca sunteti alergic la unul din ingredientele produsului. Produsul poate provoca iritatii.    

Prezentare:

275 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.