SUPLIFORM GEL ANTICELULITIC ANTIINFLAMATOR ,75 ML, HOFIGAL
Pret redus

Supliform gel anticelulitic antiinflamator, 75 ml, Hofigal

Supliform gel anticelulitic,antiinflamator 75 ml HofigalDescriere: Supliform - gel anticelulitic, trofic, antiinflamator 75ml Hofigal Actiune: datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice dintre acestea, produsul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, amelioreaza durerile reumatice, este vasculoprotector, antioxidant, antiinflamator, usor revulsiv, contribuie la actiunea lipolitica de indepartare a depunerilor excesive, inestetice de grasimi, reface tonusul muscular, structura si proprietatile de elasticitate ale colagenului din tesuturi.Supliform gel are actiune revigoranta, decongestiva si hidratanta care confera pielii unaspect reintinerit, placut si catifelat, redandu-i stralucirea naturala.Recomandari: celulita, verget ...

11,97 RON12,60 RON - 0,63 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Supliform gel anticelulitic, antiinflamator

Descriere: Supliform - gel anticelulitic, trofic, antiinflamator 75ml Hofigal 

Actiune: datorita complexitatii substantelor bioactive din compozitie si a efectelor sinergice dintre acestea, produsul accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, amelioreaza durerile reumatice, este vasculoprotector, antioxidant, antiinflamator, usor revulsiv, contribuie la actiunea lipolitica de indepartare a depunerilor excesive, inestetice de grasimi, reface tonusul muscular, structura si proprietatile de elasticitate ale colagenului din tesuturi. 

Supliform gel are actiune revigoranta, decongestiva si hidratanta care confera pielii un aspect reintinerit, placut si catifelat, redandu-i stralucirea naturala. 

Recomandari: celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite, dureri reumatice musculare si articulare, fragilitate vasculara, tulburari ale circulatiei periferice; pentru pielea predispusa imbatrnirii premature si protejarea ei impotriva factorilor nocivi din mediu. 

Mod de administrare: se aplica n strat subtire de 1 3 ori pe zi pe zonele afectate, prin masaj blnd, timp de 10 15 minute; se protejeaza cu caldura timp de 25 30 minute zona masata. Se utilizeaza in cure de minimum 10 12 zile. Forma de prezentare: tub vernisat in interior cu un continut de 75ml/flacon. Ingrediente Produs natural din extracte de iedera (Hedera helix), castan salbatic (Aesculus hippocastanum), ardei iute (Capsicum annum) si uleiuri esentiale. Supliform - gel anticelulitic, trofic, antiinflamator 75ml Hofigal 

Producator: Hofigal

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.