Spirulina forte, 500 mg, 40 capsule, Hofigal
Pret redus

Spirulina, 500 mg, 40 capsule, Hofigal

Spirulina, 500 mg, 40 capsule, Hofigal pentru imbunatatirea performantelor sportive si compensarea carentelor de calciu si magneziu. Pentru reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice

15,76 RON 16,50 RON - 0,74 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Spirulina, 500 mg, 40 capsule, Hofigal

Spirulina, 500 mg, 40 capsule, Hofigal pentru imbunatatirea performantelor sportive si compensarea carentelor de calciu si magneziu. Pentru reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice

Recomandari: 

– reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismlui; 

– normalizarea schimburilor de substante la nivel celular si restabilirea legaturilor intercelulare; 

– stimularea productiei de corticosteroizi, insulina, hormoni tiroidieni, adrenalina, noradrenalina; 

– profilaxia infectiilor microbiene si virale si a bolilor maligne; 

– asigurarea aportului de nutrienti si substante bioactive necesar suplimentarii regimului dietetic in hepatite cronice, ciroza hepatica (pentru realizarea unei diete cu rol de protectie a celulei hepatice si efect depurativ pentru eliminarea substantelor daunatoare hepatotoxice); gastrite, ulcer gastric si duodenal; diabet zaharat tip II; obezitate; cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala; insuficienta corticosuprarenala; distonie neurovegetativa, suprasolicitare nervoasa, efort intelectual sustinut; 

– imbunatatirea performantelor sportive; 

– compensarea carentelor de calciu si magneziu; 

– retinopatii, glaucom, cataracta; 

– combaterea procesului de imbatranire precoce 

Mod de administrare: Adulti: 1,5- 3,0 g repartizate in 3 prize pe zi, cu 30 minute inainte de mesele principale. 

Pentru intretinere: 2,0 - 3,0 g repartizate in 2 - 3 prize pe zi. 

Copii peste 12 ani: 1,0 - 1,5 g (2 - 3 capsule de 500,00 mg). 

Sportivi: 3,0 - 5,0 g pe zi repartizate in 2 - 3 prize, cu 30 minute inainte de mese; in concursuri sau antrenamente intensive se poate ajunge pana la 10,0 g pe zi cu recomandarea medicului. 

Este indicat ca ultima priza sa fie luata inainte de ora 18,00. Se poate administra in cure prelungite de 90 - 180 zile, cu o pauza de 10 zile si in paralel cu tratamentele conventionale.

Compozitie: 500,00 mg biomasa spirulina (Spirulina platensis) si excipienti (lactoza, stearat de magneziu, talc) pana la 535,00 mg.

Forma de prezentare: cutie plianta cu 4 blistere a 10 capsule de 500,00 mg spirulina / blister. 

Produsul contine lactoza!

Hofigal
5944723000136

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.