Ulei masaj cu parfum de trandafir, 1000 ml, Herbagen

Ulei masaj cu parfum de trandafir, 1000 ml, Herbagen

Ulei masaj cu parfum de trandafir, 1000 ml, Herbagen da o senzatie de detasare si relaxare, astfel elimini tensiunile acumulate in timpul zilei

59,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ulei masaj cu parfum de trandafir Herbagen, ulei de corp, masaj de relaxare cu uleiuri esentiale, 1000 ml

Sam Distribution promoveaza si distribuie Cosmetice, Cosmetice online, ulei masaj, ulei de corp, masaj de relaxare cu uleiuri esentiale, Herbagen, 1000 ml la Plafar Magazin online SamDistribution.ro.

Produse de masaj: Ulei de masaj-Herbagen,un ulei de corp cu ulei esential de parfum de trandafiri-1000 ml 

Uleiurile de masaj Herbagen,contin uleiuri esentiale cu o concentratie generoasa de parfum de trandafiri, fragmentele de petale de trandafir din interiolul sticlei ( flacon 100 ml,250 ml) face din produs un ulei de corp pentru o piele catifelata si neteda,iar prin masarea corpului da o senzatie de detasare si relaxare,astfel elimini tensiunile acumulate in timpul zilei la servici sau acasa. 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.