Irigator nazal Rhino Horn junior

Rhino Horn Junior, irigator nazal copii

Rhino Horn Junior este un irigator nazal recomandat de medicii specialisti ORL pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani ce sufera de sinuzita alergii sau raceli frecvente.

60,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Rhino Horn Junior - irigator nazal: sinuzita, raceli, alergii

Rhino Horn Junior este un irigator nazal recomandat de medicii specialisti ORL pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani ce sufera de sinuzita alergii sau raceli frecvente.

Irigatorul nazal Rhino Horn este utilizat la clatirea nasului cu apa sarata (solutie izotonica), ajuta la descongestionarea cailor nazala in caz de alergii, sinuzita, raceli, ect. Rhino Horn Junior este un irigator nazal care previne si trateaza inflamatiile acute si cronice ale sinusurilor (laterale). 

Lavajul nazal la copii cu irigatorul Rhino Horn 

Rhino Horn junior este un aspirator utilizat pentru lavaj nazal ( spalarea, clatirea foselor nazale), este prima alegere a medicilor specialisti ORL pentru copiii cu alergii, sinuzita sau raceli. Un lavaj nazal imbunatateste respiratia. Rhino Horn junior este un Irigator adaptat pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, inspirat de medicii pediatri din Suedia, Olanda si Franta. Rhino Horn este un irigator nazal potrivit pentru mana si narile copiilor. 

Irigator nazal Rhino Horn junior avantaje

eficient pentru prevenirea si tratarea sinuzitei, raceala, rinita si diverse alergii, fara costuri suplimentare pentru plicuri cu diverse combinatii de substante ca alte irigatoare nazale, nu creaza dependenta deoarece se foloseste numai sare fina ( cu minim 99% NaCl), trateaza si ajuta la prevenirea sinuzitei, reduce simptomele alergiilor (polen sau praf) nu se strica, simplu de utilizat. Sigur si usor de folosit (cu apa calduta si saruri dupa preferinta) Trateaza si ajuta la prevenirea sinuzitei, reduce simptomele alergiilor (polen sau praf) 

Irigatorul nazal Rhino Horn Junior este recomandat de catre medici deoarece nu are reactii adverse si este foarte simplu de utilizat chiar si de catre cei mai mici membrii ai familiei 

Produsul pentru copii are o singura culoare disponibila - turcoaz.

Produsul are certificatul ISO 13485/2003 si insemnul CE. Irigator nazal Rhino Horn - testat conform directivei UE 93/42/EEC.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.