Pansament adeziv steril, 10 cm x 15 cm, Minut

Pansament adeziv steril, 10 cm x 15 cm, Minut

Pansament Steril (autoadeziv) 10 cm x 15 cm, Minut pore. Minut pore este un pansament steril autoadeziv postoperator care protejeaza, absoarbe, permite aerisirea, nu se lipeste de plaga, hipoalergenic. Steril numai daca ambalajul este intact. A nu se folosi dupa data expirarii. A nu se depozita in conditii extreme de temperatura si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul Minut pore este un produs inregistrat si avizat de Ministerul Sanatatii. Prezentare: pansament steril 10 cm x 15 cm ...

1,14 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Pansament Steril (autoadeziv)

Minut pore este un pansament steril autoadeziv postoperator care protejeaza, absoarbe, permite aerisirea, nu se lipeste de plaga, hipoalergenic. 

Steril numai daca ambalajul este intact. A nu se folosi dupa data expirarii. A nu se depozita in conditii extreme de temperatura si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. Produsul Minut pore este un produs inregistrat si avizat de Ministerul Sanatatii.

Prezentare: pansament steril 10 cm x 15 cm

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa