Maraton Forte, 4cps, Parapharm

Maraton Forte, 4cps, Parapharm

Maraton Forte, 4 capsule, Parapharm Prospect Maraton Forte 4cps -potenta sexuala (impotenta)Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din plante alaturi de o forma activa a aminoacidului L-arginina. Aceasta din urma este un donator de monoxid de azot, molecula care joaca un rol crucial in realizarea erectiei. Efecte: Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme.

51,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
343,00 RONPana la 24,00 RON
 In stoc
 

 

Maraton Forte, 4cps, Parapharm

Prospect Maraton Forte 4cps -potenta sexuala (impotenta) 

Acest produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. 

Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din plante alaturi de o forma activa a aminoacidului L-arginina. 

Aceasta din urma este un donator de monoxid de azot, molecula care joaca un rol crucial in realizarea erectiei. 

Efecte: Erectii mult mai ferme si de mai lunga durata. Senzatie de vigoare si tinerete. Placere sexuala marita. Atractie sexuala superioara. Nu este necesara folosirea curativa deoarece efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare. Totusi cei care doresc sa utilizeze produsul zilnic, pot obtine efecte mult mai bune in timp. 

Mod de administrare: 1-2 cps/zi, intr-o singura doza cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual. Se poate folosi si curativ consumand o capsula zilnic. 

Contraindicatii: Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave. 

Mod de prezentare: Cutie cu 4 capsule 

Producator: Parapharm

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa