Vitamina C Lipozomala

Vitamina C Lipozomala 1000Mg, Marnys - 20 fiole

MARNYS VIT-C 1000 este un supliment alimentar în format de flacon de băut cu o singură doză care conține 1000 mg de vitamina C lipozomală.

86,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Vitamina C Lipozomala 1000Mg, Marnys - 20 fiole

MARNYS VIT-C 1000 este un supliment alimentar în format de flacon de băut cu o singură doză care conține 1000 mg de vitamina C lipozomală. Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protecția celulară împotriva daunelor oxidative.

Vitamina C Lipozomala este singurul supliment de pe piață care oferă o formulă exclusivă pe bază de vitamina C lipozomală în format de flacon lichid cu o singură doză, cu tehnologie avansată de eliberare. Această formulare unică oferă stabilitate și biodisponibilitate mai mari în comparație cu prezentările tradiționale.

Beneficiile produsului - Vitamina C Lipozomala:

  • stimuleaza productia de limfocite si fagocite 
  • asigura protectia organismul impotriva deficientelor imunitare;
  • creste capacitatea de absorbtie a fierului si a vitaminei E
  • contribuie la mentinerea echilibrelor hormonale;

În comparație cu suplimentele standard de vitamina C, vitamina C lipozomală asigură o disponibilitate crescută a nivelului sanguin. Acest lucru se întâmplă deoarece conținutul de fosfolipide (din floarea soarelui) din MARNYS® VIT-C 1000 permite absorbția în intestin, protejând astfel vitamina C de acizii din stomac.

Marnys Vitamina C Lipozomala este recomandat în special pentru adulții care doresc un supliment de vitamina C cu o disponibilitate excelentă, care să contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, de exemplu în perioadele de iarnă și la schimbările sezoniere, precum și la protejarea celulelor de deteriorarea oxidativă.

Formatul de flacon de băut cu o singură doză MARNYS® VIT-C 1000 este o prezentare inovatoare, convenabilă și sigură. Permite utilizatorilor să foloseasca produsul în siguranță, asigurând în același timp stabilitatea produsului, fără modificări pe toată durata de valabilitate a produsului.

Proprietatile vitaminei C

  • Contribuie la formarea normală a colagenului în piele, oase, cartilaj și vasele de sânge 
  • Contribuie la metabolismul energetic normal și crește absorbția fierului.

Vitamina C este o vitamina solubila in apa si un element vital al retelei antioxidante a organismului. In plus, este implicata in biosinteza colagenului, esential pentru buna functionare a sistemului nervos, alaturi de metabolismul colesterolului pentru producerea acizilor biliari.

După ingerare, biodisponibilitatea ulterioară a vitaminei C este determinată în principal de absorbția intestinală, precum și de influența eliminării renale. Vitamina C este un agent chimic activ și extrem de instabil, în mare parte afectat de factorii de mediu cum ar fi temperatura, pH-ul, lumina și nivelul de oxigen.

Mod de administrare Vitamina C Lipozomala

1 Fiolă pe zi înainte de micul dejun.

Marnys
8410885088420
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
20 fiole
Producator:
Marnys
Ultima actualizare:
08.12.2021

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.