Vitamina C natural cu catina si amalaki

Vitamina C natural cu Catina si Amalaki, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Vitamina C natural cu Catina si Amalaki, 60 comprimate, Dacia Plant este un produs 100% natural, care contine AMALAKI 300mg si CATINA 200mg. Surse naturale de vitamina c.

20,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Vitamina C natural cu Catina si Amalaki, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimentar Vitamina C natural cu Catina si Amalaki, 60 comprimate, Dacia Plant este un produs 100% natural, care contine AMALAKI 300mg si CATINA 200mg. Surse naturale de vitamina c.

Vitamina C din ingredientele produsului este retinuta un timp mai lung in organism decat vitamina C sintetica si are o biodisponibilitate mai mare in sange si ficat. Este absorbita mai incet de catre organism si este disponibila astfel mai mult timp. Produsul are un rol important in intarirea imunitatii.

Un comprimat furnizeaza 51 mg vitamina C (64% din VNR*).

Sistemul nostru imunitar este întotdeauna în acțiune, ținând la distanță intrușii precum virusurile, bacteriile și alți microbi, în special în lunile reci ale anului.

Formula naturala Vitamina C natural asociaza un cunoscut remediu ayurvedic (amalaki) cu o planta utilizata traditional in fitoterapia romaneasca, din cele mai vechi timpuri (catina), care asigura organismului un aport de vitamine,  minerale si antioxidanti naturali, cu actiune sinergica.

Un nivel echilibrat al vitaminei C contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar. Odată ce virusurile răcelii au pătruns în membranele mucoase, vitamina C devine activă în diverse locații. Favorizează formarea de celule albe din sânge, aderă la radicalii liberi, neutralizându-i, și regenerând alți antioxidanți proprii organismului.

Contribuie la

  • functionarea normala a sistemului imunitar;
  • reducerea oboselii si extenuarii; 
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. 

Actiuni: 

  • antiscorbutica 
  • vitaminizanta
  • remineralizanta 
  • imunostimulenta 
  • roboranta (intaritoare)
  • antioxidanta

Ingrediente

amalaki (Phyllanthus emblica) - extract cu 17% vitamina C din fructe (300 mg); catina (Hippophae rhamnoides) - extract din fructe (200 mg); ulei esential de lamaie (Citrus limonum)(5 mg); ulei esential de portocal-dulce (Citrus sinensis)(5 mg); indulcitor: zahar compresibil; agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal.

Mod de administrare

cate 1 - 3 comprimate de 3 ori pe zi.

Precautii

Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de glucide (hidrati de carbon) corespunzator cantitatii de zahar din comprimate (un comprimat contine 620 mg de zahar).

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930322736

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa