Vitamina C Zinc, 15 comprimate, Doppelherz
Pret redus

Vitamina C Zinc, 15 comprimate, Doppelherz

Comanda Vitamina C + Zinc, 15 comprimate efervescente producator Doppelherz de la SAM Distribution la cel mai bun pret - ajuta organismul in lupta pentru combaterea stresului oxidativ, reduce starile de oboseala si extenuare.

17,55 RON20,00 RON - 2,45 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Vitamina C (600 mg) + Zinc

Produsul contine 600 mg de vitamina C, dar si 5 mg de zinc. Vitamina C + Zinc ajuta organismul in lupta pentru combaterea stresului oxidativ, are gust de rodii si portocale rosii, iar forma sa este usor solubila. 

Activitatea de zi cu zi a organismului uman este influentata de sistemul imunitar, care, daca este slabit, permite virusilor sa atace organismul cu mai multa usurita. Ritmul alert de viata si alimentatia dezechilibrata pot genera slabirea sistemului imunitar, care poate permite unor boli sa intre cu usurinta in organism. Bolile acestea pot fi prevenite, inainte sa fie tratate, cu ajutorul suplimentului alimentar Vitamina C Zinc, care contribuie la fortificarea sistemului imunitar al organismului. 

BENEFICIILE VITAMINEI C: 

Vitamina C este cunoscuta si sub numele de acid ascorbic si este vitamina cu cea mai mare rata de consum, cu numeroase proprietati benefice pentru organism. Organismul uman nu-si poate produce singur necesarul optim de vitamina C, aceasta trebuie sa ajunga in interiorul organismului prin alimentatie sau suplimente alimentare. Stresul, fumul de tigara, alcoolul si chiar si o serie de medicamente genereaza diminuarea nivelului de vitamina C din organism. Vitamina C este de ajutor pentru pastrarea bunei functionari a sistemului imunitar, mai ales in timpul unui efort sustinut, dar ajuta organismul si in procesul de formare a colagenului pentru buna functionare a vaselor de sange. Este, de asemenea, un aliat de nadejde al sistemului osos si al ligamentelor, dar este benefic organismului si pentru proprietatea sa de a diminua starile de oboseala si extenuare. Sporeste absorbtia de fier si are rol protector al celulelor in lupta cu stresul oxidativ. 

BENEFICILE ZINCULUI:

Seleniul sprijina functionarea la nivel optim a glandei tiroide si a sistemului imunitar, dar ajuta si pastrarea sanatatii unghiilor si a parului. In ceea ce priveste zincul, acesta este esential pentru sprijinirea procesului de diviziune celulara. Zincul are rol protector pentru celule, pe care le apara de stresul oxidativ. De asemenea, acesta este esential pentru functionarea la nivel optim a sistemului imunitar.  

Regimul vegetarian sau o activitate fizica intensa duc la diminuarea nivelului de zinc din organism. Carnea, ouale, ficatul, dar si fructele de mare. Toate acestea reprezinta surse naturale in care zincul se regaseste din abundeta. 

Pentru asigurarea aportului optim de minerale si vitamine in organism, in vederea obtinerii unui sistem imunitar fortificat, este recomanda consumul produsului Vitamina C + Zinc. Alimentatia dezechilibrata, viata moderna, stresul, poluarea atmosferica sau activitatea fizica scazuta genereaza slabirea sistemului imunitar. Din acest motiv este necesara suplimentarea organismului cu produsul Vitamina C + Zinc.

CONTINUTUL UNUI COMPRIMAT:

5 mg zinc, 600 mg vitamina C.

ADMINISTRARE:

Este recomandat consumul unui comprimat efervescent de Vitamina C Zinc pe zi, care sa se dizolve intr-un pahar cu apa de 200 de ml.

PRECAUTII:

Doza zilnica recomandata de Vitamina C Zinc nu trebuie depasita. Acesta este un supliment alimentar si nu poate inlocui un stil de viata sanatos si o dieta bine echilibrata si variata. Copii mici nu trebuie sa aiba acces la acest produs, care nu trebuie lasat la vederea sau indemana lor. Se recomanda pastrarea produsului in ambalajul original, la temperaturi de pana in 25 de grade Celsius. 

PREZENTARE:

O cutie contine 15 comprimate efervescente Vitamina C + Zinc

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.