Aspirator nazal - pompa nas pentru copii, bebelusi, nr 2, 24 ml

Aspirator nazal & pompita nas pentru bebelusi si copii raciti, nas infundat

Aspirator nazal, pompita nas, aspirator pentru copii si bebelusi raciti cu nas infundat de mucozitati (muci). Aspirator nazal o metoda simpla si eficienta pentru igiena si ingrijire nas infundat (elimina prin aspiratie secretii nazale, muci) la bebelusi si copii raciti. Pompita de nas se utilizeaza pentru bebelusi si copi mici cu nas infundat. Pompita de nas cu varful moale si flexibil din cauciuc constituie un avantaj pentru bebele sau copilul racit cu nas infundat, deoarece la folosirea aspiratorului pentru aspiratia secretiei nazale in vederea eliminarii disconfortului de nas infundat, nu exista riscul de a rani nara cu varful aspiratorului introdus in nas. Pompita de nas pentru copii este un aspirator nazal care tot mai multe mamici il folosesc pentru a curata nasul bebelusului

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Aspirator copii & pompita nas infundat pentru bebelusi

Aspirator copii si pompita nas infundat la bebelusi.

Aspirator nazal pentru copii raciti si pompita pentru nas infundat la bebelusi.

Aspirator nazal un produs PPHU KEJ Polonia cu varf moale si flexibil si pompita 100% din cauciuc. 

O metoda simpla si eficienta pentru igiena si ingrijire nas infundat (elimina prin aspiratie secretii nazale, muci) la bebelusi si copii raciti. 

Pompita de nas se utilizeaza pentru bebelusi si copi mici cu nas infundat. 

Pompita de nas cu varful moale si flexibil din cauciuc constituie un avantaj pentru bebele sau copilul racit cu nas infundat, deoarece la folosirea aspiratorului pentru aspiratia secretiei nazale in vederea eliminarii disconfortului de nas infundat, nu exista riscul de a rani nara cu varful aspiratorului introdus in nas.

Pompita de nas pentru copii este un aspirator nazal care tot mai multe mamici il folosesc pentru a curata nasul bebelusului atuni cand este racit si are nasul infundat.

Scopul acestui aspirator nazal nu este doar acela de a extrage si elimina mucusul din narile bebelusului in cazul in care este racit si are nasul infundat. 

Aspiratorul sau pompita de nas cu varf subtire si moale din cauciuc te ajuta la ingrijirea si igiena urechi bebelusului deoarece aspiratorul inlatura apa si ceara din urechi.

Aspiratorul nazal cu pompita are un varf moale si subtire din cauciuc care se introduce in nara sau urechea bebelusului.

Inainte de a desfunda nasul bebelusului apasati pe pompa din cauciuc pentru a elimina aerul din pompita, apoi varful moale si subtire se introduce in nara sau urechea bebelusului si ulterior se elibereaza presiunea de pe pompita astfel incat sa se produca aspirarea usoara si nedureroasa a secretiilor nazale (sau apa sau cleiul din ureche)

Acest aspirator nazal cu pompita si varf de cauciuc este un produs sigur, mai ieftin si mai practic decat alte aspiratoare electrice sau gen batista bebelusului.

Prezentare:

Aspirator nazal cu varf moale si varf subtire 100% din cauciuc, capacitate pompita  27 ml (Nr 2).

Producator:

PPU KEJ - Polonia

S-ar putea sa-ti placa