Tiroidin Parapharm

Conceput special pentru persoanele care sufera de hipotiroidism sau a carora glanda tiroida nu functioneaza la nivel optim, Tirodin are in compozitia sa vitamina E, iod, L-Tirozina si spirulina. Functionarea normala a hormonilor tiroidei este foarte importanta pentru ca acestia dicteaza ritmul si coordoneaza sistemul hormonal din integrul organism. 

Secretia slaba a glandei tiroide este manifestata prin urmatoarele simptome:

Cresterea in greutate, depresie, letargie, constipatie, tulburari de memorie, incetineala miscarilor si toleranta scazuta la frig. De asemenea, aceasta mai poate fi manifestata prin menstruatie abundenta, edem in jurul ochilor sau par, respectiv piele uscata.

Aminoacidul esential numit L-Tirozina, dar si iodul, ajuta la sintetizarea hormonilor tiroidieni, iar, in lipsa acestora, organismul este condus spre un deficit hormonal. Cu ajutorul proteinelor, microelementelor si acizilor grasi din componenta, spirulina este de ajutor pentru stimularea functionarii optime a glandei tiroide. In plus, Tiroidin mai contine vitamina E si seleniu, care au rol antioxindat foarte important si benefic pentru protectia tiroidei impotriva efectului nociv al radicalilor liberi. 

Consumul unei capsule de Tiroidin in fiecare zi asigura aportul de nutrienti necesar pentru functionarea optima glandei tiroide.

COMPOZTIE: 

In componenta unei capsule de Tiroidin se regasesc urmatoarele ingrediente: Vitamina E (alfa-tocoferol) - 45 mg, Iod (sub forma de iodura de potasiu) - 0,30 μg , spirulina - 180 mg, L-Tirozina - 90 mg si Seleniu (in forma de selenit de sodiu) - 0,15 μg.

MOD DE ADMINISTRARE:

Specialistii recomanda consumul unei capsule de Tiroidin pe zi, impreuna cu un pahar cu apa. De preferat este consumul Tiroidin pe stomacul gol intre mesele principale ale zilei.

PREZENTARE: 30 capsule vezi si Tirostim

Recently added our store

2 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.