Tiroidin (spirulina+iod+tirozina), 30 capsule, Parapharm

Tiroidin 30 capsule Parapharm

Comanda Tiroidin Parapharm pentru persoanele cu hipotiroidism de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret. Profita acum si ai livrare gratuita, preturi avantajoase!

17,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Tiroidin Parapharm

Conceput special pentru persoanele care sufera de hipotiroidism sau a carora glanda tiroida nu functioneaza la nivel optim, Tirodin are in compozitia sa vitamina E, iod, L-Tirozina si spirulina. Functionarea normala a hormonilor tiroidei este foarte importanta pentru ca acestia dicteaza ritmul si coordoneaza sistemul hormonal din integrul organism. 

Secretia slaba a glandei tiroide este manifestata prin urmatoarele simptome:

Cresterea in greutate, depresie, letargie, constipatie, tulburari de memorie, incetineala miscarilor si toleranta scazuta la frig. De asemenea, aceasta mai poate fi manifestata prin menstruatie abundenta, edem in jurul ochilor sau par, respectiv piele uscata.

Aminoacidul esential numit L-Tirozina, dar si iodul, ajuta la sintetizarea hormonilor tiroidieni, iar, in lipsa acestora, organismul este condus spre un deficit hormonal. Cu ajutorul proteinelor, microelementelor si acizilor grasi din componenta, spirulina este de ajutor pentru stimularea functionarii optime a glandei tiroide. In plus, Tiroidin mai contine vitamina E si seleniu, care au rol antioxindat foarte important si benefic pentru protectia tiroidei impotriva efectului nociv al radicalilor liberi. 

Consumul unei capsule de Tiroidin in fiecare zi asigura aportul de nutrienti necesar pentru functionarea optima glandei tiroide.

COMPOZTIE: 

In componenta unei capsule de Tiroidin se regasesc urmatoarele ingrediente: Vitamina E (alfa-tocoferol) - 45 mg, Iod (sub forma de iodura de potasiu) - 0,30 μg , spirulina - 180 mg, L-Tirozina - 90 mg si Seleniu (in forma de selenit de sodiu) - 0,15 μg.

MOD DE ADMINISTRARE:

Specialistii recomanda consumul unei capsule de Tiroidin pe zi, impreuna cu un pahar cu apa. De preferat este consumul Tiroidin pe stomacul gol intre mesele principale ale zilei.

PREZENTARE: 30 capsule vezi si Tirostim

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.