Mladite de Ienupar Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Mladite de Ienupar Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Tratamente Naturiste Mladite de Ienupar Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal actiune hepatoprotectoare, diuretica, antiseptica, antiinflamatoare

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Hepatita Mladite Ienupar 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de ienupar (Juniperus communis). Contine alcool etilic 45% vol. 

Despre produs: Are actiune hepatoprotectoare, diuretica, uricozurica, antiseptica, antiinflamatorie, hipocolesterolemianta, usor hipoglicemianta, antioxidanta, diuretica. Poate fi utilizat cu efecte pozitive in steatoza hepatica, hepatite cronice virale si toxice, ciroza hepatica, insuficienta hepatica, hipercolesterolemie, ateroscleroza, pielonefrite cronice, glomerulonefrite cronice, nefroza lipoida, litiaza renala, cistite recidivante, insuficienta renala, guta, obezitate cu hepatopatie steatozica. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in steatoza hepatica, ciroza hepatica la alcoolici cu rozmarinul si radicele de secara; in hepatita cronica cu coacazul negru si radicele de secara; in diabet zaharat cu nucul, artarul de campie si dudul; in nefroza lipoida cu fagul). 

Forma de prezentare: cutie plianta continand cate 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic. 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.