Balsam cu extract de galbenele, 30 ml, Maria Treben

Balsam cu extract de galbenele, 30 ml, Maria Treben

Indicatii terapeutice: Balsam, contine extract din flori de galbenele - Calendula officinalis, planta medicinala recunoscuta cu efecte benefice multiple pentru maini si piele aspra, crapata sau ranita, utilizarea acestuia faciliteaza vindecarea ranilor si inflamatiei, are proprietati antiinflamatorii si antifungice. Un produs Transvital Cosmetics din Brasov, dupa o reteta Maraia Treben.

4,29 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Balsam, contine extract din flori de galbenele - Calendula officinalis

Balsam, contine extract din flori de galbenele - Calendula officinalis, planta medicinala  recunoscuta cu efecte benefice multiple pentru maini, piele aspra, crapata sau ranita, utilizarea acestuia faciliteaza vindecarea ranilor si inflamatiei, are proprietati antiinflamatorii si antifungice. Un produs Transvital Cosmetics din Brasov, dupa o reteta Maraia Treben.

Produsul mai contine Petrolatum, o forma farmaceutica utilizata in produsele cosmetice de ingrijire, binecunoscuta vaselina, cea mai des folosita substanta din lumea cosmeticii si produselor cosmetice, sunt considerate sigure de utilizat, crema de galbenele si Petrolatum fiind de nelipsit in ori ce casa din trusa de prim ajutor pentru rani minore. 

Balsamul mai contine: Lavanda,Beta - carotene si Linalool.

Indicatii terapeutice

are efect antiinlamator, remediu recunoscut pentru efectele benefice pentru maini si pielii aspre, ranite sau crapata. Linalool are un efect anestezic si este adesea utilizat in dermatologie. Produse pe baza Petrolatum, o forma farmaceutica utilizata in produsele cosmetice de ingrijire, binecunoscuta vaselina, cea mai des folosita substanta din lumea cosmeticii si produselor cosmetice, utilizate pentru hidratare si ingrijirea pielii. Extract din flori de galbenele avand in vedere proprietatile florilor, utilizarea acestuia faciliteaza vindecarea ranilor si inflamatiei, are proprietati antiinflamatorii si antifungice

Mod de aplicare si utilizare

se aplica cutanat ( pe piele) in strat subtire si se maseaza pana la absortie copleta.

Ingrediente

extract din flori de ganbenele (alendula officinalis), Lavanda, Beta - carotene si Linalool.

Mod de pastrare

ferit de caldura si  la temperatura camerei.

Forma farmaceutica: balsam

Cantitate produs: 30 ml

Producator:

Trannsvital Cosmetics SRL din Brasov.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.