Crema de Galbenele, 250 ml, Crevil

Crema de Galbenele, 250 ml, Crevil

Crema de Galbenele, oferte si preturi | Crevil Crema de galbenele un produs cosmetic, remediu naturist si tratament pentru acnee, hemoroizi, fisuri anale, calcaie crapate.Proprietatile miraculoase antivirale, antibacteriale si antiinflamatorii au facut galbenelele una din cele mai indragite plante in cosmetica, avand puteri miraculoase sunt folosite ca remediu naturist in diferite boli de piele sau afectiuni ca : acnee, hemoroizi, fisuri anale sau pentru ingrijirea pielii. Galbenelele vindeca de la o simpla zgaraietura pana la rani purulente, arsuri solare, calcaie crapate, degeraturi cu toate acestea multi ignora crema de galbenele observand pretul mic al unei cutii de crema de galbenele si aleg produse cosmetice mai complexe dar scumpe care trateaza aceleasi afectiuni sau rani. ...

12,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Crema de Galbenele 

Crema de galbenele un produs cosmetic, remediu naturist si tratament pentru acnee, hemoroizi, fisuri anale, calcaie crapate.

Proprietatile miraculoase antivirale, antibacteriale si antiinflamatorii au facut galbenelele una din cele mai indragite plante in cosmetica, avand puteri miraculoase sunt folosite ca remediu naturist in diferite boli de piele sau afectiuni ca : acnee, hemoroizi, fisuri anale sau pentru ingrijirea pielii. 

Galbenelele vindeca de la o simpla zgaraietura pana la rani purulente, arsuri solare, calcaie crapate, degeraturi cu toate acestea multi ignora crema de galbenele observand pretul mic al unei cutii de crema de galbenele si aleg produse cosmetice mai complexe dar scumpe care trateaza aceleasi afectiuni sau rani. 

Compusii importanti care intra in compozitia galbenelelor sunt vitamina C, acid salicilic, flavonoizi, carotenoide etc, care lupta importiva radicalilor liberi, avand proprietati antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale ce ajuta la regenerarea tesutului, reduce inflamatiile si ajuta in cicatrizarea ranilor. 

Datorita proprietatilor antibicrobiale este un tratament in vindecarea acneei, stimuleaza circulatia sangelui fiind folosita ca un produs pentru masaj ( crema masaj ) si este indicat ca tratament pentru varice.

Prezentare: cutie 250 ml Producator Crevil Cosmetics Germania 

Comanda: Crema de Galbenele 250ml, oferte si preturi

Crevil. Remediu natural in tratarea acneei

Fisa tehnica

Crevil

S-ar putea sa-ti placa