Senna, 30 capsule, Parapharm laxativ natural

Senna, 30 capsule, Parapharm (laxativ natural)

Senna, 30 capsule, Parapharm ( laxative naturale - constipatie)Senna capsule - prospect:Senna capsule este un supliment alimentar natural produs de Parapharm, care se recomanda pentru detoxifierea generala a organismului, in constipatia ocazionala si constipatia cronica.Senna este un laxativ natural care nu creaza dependenta, poate fi folosit pe perioade de timp indelungate, fara efecte secundare si fara a creea dependenta.Senna la nivel intestinal este un veritabil laxativ,indicatia principala este in caz de constipatie (acuta sau cronica).Senna un purgativ si remediu natural pentru constipatie, care mai este administrata pentru pregatirea intestinului gros in cazul investigatiilor abdominale (irigoscopie, colonoscopie), in cazul interventiilor chirurgicale.Compozitie:Extract de ...

15,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 Ultimele produse in stoc
 

 

Senna, 30 capsule, Parapharm (laxative naturale - constipatie) 

Senna capsule - prospect: 

Senna capsule este un supliment alimentar natural produs de Parapharm, care se recomanda pentru detoxifierea generala a organismului, in constipatia ocazionala si constipatia cronica.

Senna este un laxativ natural care nu creaza dependenta, poate fi folosit pe perioade de timp indelungate, fara efecte secundare si fara a creea dependenta. 

Senna la nivel intestinal este un veritabil laxativ,indicatia principala este in caz de constipatie (acuta sau cronica). Senna un purgativ si remediu natural pentru constipatie, care mai este administrata pentru pregatirea intestinului gros in cazul investigatiilor abdominale (irigoscopie, colonoscopie), in cazul interventiilor chirurgicale. 

Compozitie: Extract de senna 500mg (Cassia angustifolia). 

Indicatii: constipatie (ocazionala, cronica sau acuta), detoxifierea organismului.

Mod de administrare: se administreaza 1 capsula pe zi ( se poate folosi ocazional, sau pe o perioada mai mare, fara restrictii) 

Prezentare: 30 capsule

S-ar putea sa-ti placa