Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz

Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz

Supliment alimentar Magneziu 500mg Doppelherz, cu doză mare de Magneziu pentru funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular. Produsul ajuta sistemele muscular si nervos sa functioneze la nivel optim. 

33,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Magneziu 500mg, 30 comprimate, Doppelherz

Supliment alimentar Magneziu 500mg Doppelherz, cu doză mare de Magneziu pentru funcționarea normală a sistemelor nervos și muscular. Produsul ajuta sistemele muscular si nervos sa functioneze la nivel optim. 

Magneziu Doppelherz este, de fapt, un mineral cu rol esential si unul dintre electrolitii principali din interiorul organismului uman. In interiorul acestuia se regasesc inmagazinate "depozite" de 20 de grame de magneziu, în muschi si oase (30%, respectiv 60%).

BENEFICII:

Organismul nu-si poate produce singur necesarul de magneziu, astfel ca acesta trebuie sa fie administrat cu ajutorul alimentatiei. 

Se depoziteaza in organism doar intr-o cantatite limitata. 

Necesarul magneziului din organism creste atunci cand consumam doar alimente produse industrial, sarace in magneziu, in cazuri de diete lungi, unilaterale.

Prelucrarea indelungata a produselor pe care intentionam sa le consumam poate genera o diminuare a cantitatii de magneziu pe care acestea o contin (ex: cartofii gatiti isi pierd 50% din cantitatea magneziu).

In cazul sportivilor de performanta, o mare cantitate de magneziu se elimina cu ajutorul transpiratiei. Astfel, acesta trebuie reintrodus in organism cu ajutorul alimentatiei, pentru ca muschii sa-si mentina nivelul de performanta. 

Magneziul este de ajutorul pentru metabolismul energetic optim, de asemenea ajuta sinteza optima a proteinelor si pastreaza sanatatea psihica. In plus, sanatatea sistemului osos este imbunatatita si pastrata.

Produsul Magneziu Doppelherz este folositor organismului in situatiile in care este impus un consum sporit de magneziu. Acesta este un supliment alimentar cu o formula speciala, care contine in compozitia sa 500 de grame magneziu, din care 200 cu eliberare imediata, iar 300 cu elibrare lenta. Acestea din urma ajuta oraganismul constant, pe o perioada mai lunga de timp. 

COMPOZITIE:

Produsul Magneziu Doppelherz contine 500 mg magneziu.

ADMINISTRARE:

Se recomanda consumul unei jumatati sau chiar a unui comprimat intreg pe zi, nemestecat, in timpul servirii mesei, alaturi de lichid intr-o cantitate suficienta. 

In cazul lipsei magneziului din organism, acesta carenta se datoreaza efortului fizic din timpul serviciului sau activitatilor sportive, combinate cu o alimentatie necorespunzatore din punct de vedere al continutului de 

magneziu, este recomandata sa completati necesarul zilnic cu ajutorul unui comprimat pe zi. In cazul in care este vorba despre o alimentatie lipsita de echilibru si saraca in magneziu, se recomada completarea necesarului zilnic de magneziu cu jumatate de comprimat.

PRECAUTII:

Doza zilnica recomandata nu trebuie depasita. Magneziu Doppelherz este un supliment alimentar si nu poate tine locul unei diete echilibrate si variate sau unui mod de viata sanatos. Produsul nu trebuie lasat la vederea sau indemana copiilor mici. Se recomanda pastrarea produsului la temperaturi pana in 25 de grade Celsius, in ambalajul sau original.

Produsul Magneziu Doppelherz nu este recomandat persoanelor cu afectiuni de insuficienta renala.

PREZENTARE:

O cutie contie 30 de comprimate Magneziu Doppelherz

4009932007039

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: