Ulei de peste, 900 mg, 40 capsule, Hofigal

Ulei de Peste, 900 mg, 40 capsule, Hofigal

Supliment alimentar Hofigal Ulei de peste 900 mg contribuie la mentinerea functiei normale a creierului, mentinerea vederii normale si normalizarea colesterolului din sange.

20,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ulei de peste, 900 mg, 40 capsule, Hofigal

Supliment alimentar Hofigal Ulei de peste 900 mg contribuie la mentinerea functiei normale a creierului, mentinerea vederii normale si normalizarea colesterolului din sange.

Descriere Ulei Peste 900Mg 40Cps(Moi) Hofigal Stimuleaza metabolismul Reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor din sange Sursa bogata de acizi grasi esentiali si Omega Compozitie: -ulei de peste cu continut ridicat de acizi grasi esentiali (Omega 3 - EPA si DHA - si Omega 6) si excipienti. 

Acesti acizi sunt lipide esentiale care se gasesc in creier in proportie de 60% si fac parte integranta din membranele celulare si neuronale. 

Acizii grasi esentiali - Omega 3 si Omega 6 - sunt obtinuti exclusiv prin aport alimentar, iar intr-un regim alimentar ar trebui sa existe un echilibru optim intre aceste doua tipuri de acizi grasi conform caruia proportia de Omega 3 raportata la proportie de Omega 6 trebuie sa fie de cateva ori mai mare. 

Actiune:

– uleiul de peste introdus in mod rational in dieta restabileste raportul acizilor grasi, scade nivelul colesterolului si trigliceridelor, scade riscul dezvoltarii aterosclerozei;

– stimuleaza metabolismul si activitatea functionala a sistemului nervos cu actiune de refacere si protectie a membranelor celulare si a invelisului fibrelor nervoase, inclusiv la nivelul creierului;

– stimuleaza buna dispozitie si senzatia de bine; DHA imbunatateste functiile cognitiva si vizuala la copii; imbunatateste parametrii reologici ai sangelui, scade tensiunea arteriala si incidenta bolilor cardiovasculare; stimuleaza regenerarea tesuturilor si reepitelizarea mucoaselor;

– contribuie la prevenirea aparitiei bolilor astmatice la copii si adulti si are efect benefic in afectiuni respiratorii cronice obstructive (bronsita cronica si emfizem pulmonar); proprietati imunostimulante complexe;

– diminueaza activitatea inflamatorie a unor enzime; proprietati antioxidante;

– actiune adaptogena (de echilibrare a efectelor negative ale stresului si tendinta de reactii violente);

– vitaminizanta.

Recomandari:

– supliment alimentar cu rol de echilibrare a metabolismului lipidic si glucidic, cu efecte farmacodinamice complexe benefice in unele afectiuni neuropsihice, obezitate, boli cardiovasculare si diabet.

Prin cercetari recente factorul Omega 3 este propus ca dieta revolutionara:

– pentru sanatatea creierului si impotriva depresiei; 

– in dieta unor boli psihice (tulburari psihice la copii cu deficit de atentie 

–  ADD si sindrom de deficit de atentie si hiperactivitate 

–  ADHD; pentru imbunatatirea performantelor cognitive, de concentrare, de memorie si vizuale; efecte benefice in sindromul maniaco-depresiv, depresii majore unipolare, depresie post-partum; schizofrenie); - supliment alimentar indicat la copii pentru reducerea riscului de aparitie a rahitismului si o buna dezvoltare a sistemului nervos si imunitar. De mentionat, copii prematuri si cei hraniti artificial sunt cei mai vulnerabili la deficitul de Omega 3 (acizi grasi Omega 3 sunt concentrati in laptele matern); 

- benefic pentru scaderea riscului de aparitie a bolilor cardiovasculare consecutive aterosclerozei, hipertensiunii arteriale si diabetului zaharat; - in dieta pacientilor sub tratament oncologic, acizii Omega 3 contribuie si la buna functionare a sistemului imun si supravegherea imuna a transformarii neoplazice, reducand riscul de aparitie al acesteia; - benefic in dieta complexa a pacientilor cu diabet zaharat (imbunatateste utilizarea insulinei in tesuturile organismului); - astm bronsic, bronsita cronica si emfizem pulmonar; - in sarcina (pentru prevenirea deficitului de Omega 3 la viitorul nou-nascut); - boli dermatologice (psoriazis, eczeme, alergii); - artrite. 

Precautii: administrarea concomitent cu anticoagulantele se va face numai cu recomandarea medicului. 

Atentie la tratamentul concomitent cu substante ce inhiba absorbtia lipidelor care pot diminua biosponibilitatea acizilor grasi esentiali. 

Efecte secundare: sporadic, pot sa apara unele simptome gastrointestinale (greata, diaree etc.). 

Mod de administrare: Adulti: 1-2 capsule pe zi, dupa mese -Copii intre 3 si 7 ani: -1 capsula pe zi, dupa masa. 

Copii peste 7 ani: -2 capsule pe zi, dupa mese. 

Administrarea se face in 3 cure pe an.

Hofigal
5944723006268

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: