Super Vitamina D3 2000UI

Super Vitamina D3 2000UI, cu ulei de cocos, 120 capsule, Zenyth

Bucură-te de Vitamina Soarelui în fiecare zi - Vitamina D3 cu ulei de cocos, 2000 UI/capsulă, 120 capsule. Produsul conține Vitamina D solubilizată în trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de cocos.

56,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Super Vitamina D3 2000UI - cu ulei de cocos, 120 capsule, Zenyth

Bucură-te de Vitamina Soarelui în fiecare zi - Vitamina D3 cu ulei de cocos, 2000 UI/capsulă, 120 capsule. Produsul conține Vitamina D solubilizată în trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de cocos.

Aceste trigliceride asigură transportul Vitaminei D3, măresc rezistența acesteia la oxidare și favorizează absorbția rapidă în sânge.

Super Vitamin D3 contribuie la:

  • Ajută la reglarea absorbției și utilizării calciului și fosforului în organism.
  • Menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge.
  • Protejează împotriva afectiunilor osoase.
  • Funcționarea normală a sistemului muscular.
  • Joacă o funcție crucială în formarea și mineralizarea oaselor pentru a dezvolta oase și dinți sănătoși.
  • Întărește sistemul imunitar.

75% dintre adulți suferă de deficiență de Vitamina D. Poți fi și tu printre ei, fără să știi! Deficiența de Vitamina D este foarte puțin diagnosticată.

Vitamina D3 este una dintre cele cinci forme ale vitaminei D și este cunoscută sub denumirea de „colecalciferol”. Îndeplinește multe funcții esențiale în corpul uman, printre care formarea oaselor.

Aceste beneficii: sustine nivelul normal de calciu și fosfat, precum și sănătatea dentară. Suplimentele orale de vitamina D3 pot ajuta la susținerea capacității naturale a oaselor de a-și menține duritatea normală.

Compozitie:

Trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de Cocotier (Cocos nucifera), capsulă: gelatină, glicerină, apă, Vitamina D3 (1.000.000 UI/g, în MCT).

Mod de administrare:

o capsulă pe zi, în timpul mesei, în cure de 1-3 luni, sau la recomandarea specialistului.

Prezentare: 120 capsule

Data ultimei actualizari: 06-04-2022 

Zenyth
5941872401746

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: