Scoarta de salcie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Scoarta de salcie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Scoarta de salcie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal Proprietati: efect benefic asupra aparatului musculo-scheletal, antipiretic. Poate fi folosit cu efecte pozitive in reumatism articular acut datorita conținutului bogat în salicină.

16,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Scoarta de salcie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietati: 

Efect benefic asupra aparatului musculo-scheletal, antipiretic.

Poate fi folosit cu efecte pozitive in reumatism datorita conținutului bogat în salicină.

Beneficii:

– contribuie la scăderea temperaturii ridicate a corpului ca reacţie a organismului de reducere a consecinţelor negative ale unor contaminanţi;

– asigură sănătatea musculară, având un efect calmant şi relaxant asupra muşchilor;

– contribuie la eliminarea disconfortului articular prin menținerea mobilității și flexibilității articulațiilor.

– contribuie la îmbunătăţirea respiraţiei şi la funcţionarea normală a căilor respiratorii în perioadele reci ale anului;

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din scoarta proaspata a ramurilor tinere de salcie. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml diluata in putina apa, seara inainte de culcare. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta, etc. 

La indicatiile medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic din scoarta de salcie. 

Hofigal
5944723003113

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: