Scoarta de salcie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Scoarta de salcie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Scoarta de salcie Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal Are actiune antiinflamatorie in special asupra aparatului musculoscheletal antipiretica antialgica

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Scoarta de salcie Gemoderivat Hofigal 

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din scoarta proaspata a ramurilor tinere de salcie. 

Despre produs: Are actiune antiinflamatorie, in special asupra aparatului musculo-scheletal, antipiretica, antialgica. Poate fi folosit cu efecte pozitive in artrite acute, poliartrita reumatoida si reumatism articular acut, artroze ale micilor articulati, artralgii, algii din artroze, sindrom gripal cu febra, transpiratii nocturne. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml diluata in putina apa, seara inainte de culcare. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta, etc. 

La indicatiile medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic din scoarta de salcie. 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.