Tinctura de Valeriana, 50 ml, Hofigal
Pret redus

Tinctura de Valeriana 50ml Hofigal

Comanda Tinctura de valeriana 50 ml Hofigal la plafar magazin online si distribuitor SamDistribution in categoria hipnotice si sedative la cel mai bun pret!

9,60 RON10,40 RON - 0,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Tinctura de Valeriana, 50 ml, Hofigal

Descriere: Tinctura de Valeriana 50ml Hofigal 

Tinctura de valeriana face parte din grupa: hipnotice si sedative in combinatie, exclusiv barbiturice. Utilizat in mod traditional pentru a reduce nervozitatea la adulti si copii, fiind util si in tratamentul insomniilor, starilor spastice. 

Nu utilizati Tinctura de valeriana in urmatoarele cazuri: - Hipersensibilitate la Valerianae radix - Sarcina si alaptare. 

Aveti grija deosebita cand utilizati Tinctura de valeriana: 

Deoarece nu exista date suficiente in privinta administrarii Valerianae radix la copii sub 12 ani, nu este recomandata administrarea medicamentului la aceasta varsta fara supraveghere medicala. In cazul administrarii de lunga durata a valerianei, pot sa apara unele reactii adverse (vezi pct. Reactii adverse) 

Desi nu a fost demonstrata clinic interactiunea dintre valeriana si alcoolul etilic, ca o masura de precautie, pacientii trebuie sa evite consumul de alcool etilic concomitent cu Valerianae radix. De asemenea trebuie evitata administrarea medicamentului concomitent cu alte sedative. 

Daca simptomele pentru care se administreaza produsul, persista mai mult de 2 saptamani sau se agraveaza, se recomanda ca pacientul ca ceara sfatul medicului. In cazul administrarii de lunga durata a valerianei, pot sa apara: cefalee, agitatie, insomnie, midriaza, tulburari cardiace. 

Pentru informatii suplimentare in privinta utilizarii medicamentului se recomanda ca pacientul sa se adreseze medicului. 

Utilizarea Tincturii de valeriana cu alimente si bauturi: Se recomanda ca medicamentul sa nu fie utilizat in asociere cu consumul de alcool etilic. 

Reactii adverse posibile: Ca toate medicamentele, Tinctura de valeriana poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. 

Poate apare somnolenta. In cazul administrarii de lunga durata a valerianei, pot sa apara: cefalee, agitatie, insomnie, midriaza, tulburari cardiace. Rar: tulburari gastrointestinale. Foarte rar: alergii de contact (in cazul contactului cu tegumentele). Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa comunicati medicului dumneavoastra sau farmacistului. 

Mod de administrare: In tulburarile minore de somn doza recomandata este de 15-20 picaturi diluate in 50ml apa, administrate cu jumatate de ora inainte de culcare; In insomnia severa administrarea inainte de culcare poate fi precedata de inca o doza similara in cursul serii; 

In alte afectiuni, doza recomandata este de 10 picaturi de 3 ori pe zi sau 15-20 picaturi de 3 ori pe zi, in cazuri severe, diluate cu 50ml apa Tinctura de Valeriana 50ml Hofigal 

Producator: Hofigal

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.