Tinctura de Valeriana, 50 ml, Hofigal
Pret redus

Tinctura de Valeriana, 50 ml, Hofigal

Hofigal Tinctura de Valeriana pentru inducerea unui somn liniștit, odihnitor si pentru restabilirea funcțiilor fiziologice și a stării de sănătate.

9,95 RON 10,75 RON - 0,80 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tinctura de Valeriana, 50 ml, Hofigal

Hofigal Tinctura de Valeriana pentru inducerea unui somn liniștit, odihnitor si pentru restabilirea funcțiilor fiziologice și a stării de sănătate.

Tinctura de valeriana face parte din grupa: hipnotice si sedative in combinatie, exclusiv barbiturice. Utilizat in mod traditional pentru a reduce nervozitatea la adulti si copii, fiind util si in tratamentul insomniilor, starilor spastice. 

Beneficii:

- când există dificultatea de a adormi ajuta la inducerea unui somn liniștit și odihnitor; prin instalarea unei stări de liniște și calm facilitează restabilirea funcțiilor fiziologice și a stării de sănătate

- contribuie la normalizarea tensiunii arteriale si favorizează reglarea tonusului muscular; eficienta in tulburări digestive pe bază de stres sau stări emotive, intervine favorabil în tulburări cardiace pe fond nervos;

- ajută în tulburări ale ciclului menstrual, la diminuarea stărilor de nervozitate, neliniște, iritabilitate și agitație psiho-motorie.

- în mod tradițional se folosește pentru atenuarea stărilor de agitație și nervozitate la adulți și copii, cu efect benefic în tulburări minore ale somnului și în stări spastice, asigură starea generală de bine.

- are influența pozitivă în vărsături datorate emoțiilor puternice sau a fricii și înlăturarea disconfortului abdominal cauzat de contracțiile gastrice sau intestinale spasmodice, relaxarea musculaturii;

Reactii adverse posibile: Ca toate medicamentele, Tinctura de valeriana poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. 

Poate apare somnolenta. In cazul administrarii de lunga durata a valerianei, pot sa apara: cefalee, agitatie, insomnie, midriaza, tulburari cardiace.

Rar: tulburari gastrointestinale.

Foarte rar: alergii de contact (in cazul contactului cu tegumentele).

Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa comunicati medicului dumneavoastra sau farmacistului. 

Mod de administrare: In tulburarile minore de somn doza recomandata este de 15-20 picaturi diluate in 50ml apa, administrate cu jumatate de ora inainte de culcare; In insomnia severa administrarea inainte de culcare poate fi precedata de inca o doza similara in cursul serii; 

In alte afectiuni, doza recomandata este de 10 picaturi de 3 ori pe zi sau 15-20 picaturi de 3 ori pe zi, in cazuri severe, diluate cu 50ml apa Tinctura de Valeriana 50ml Hofigal

Nu utilizati Tinctura de valeriana in urmatoarele cazuri: - Hipersensibilitate la Valerianae radix - Sarcina si alaptare. 

Producator: Hofigal

Hofigal
5944723006251

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.