Pepon Ulei de Dovleac, 30 capsule, Parapharm

Pepon Ulei de Dovleac, 30 capsule, Parapharm

Pepon Ulei de Dovleac, 30 capsule, Parapharm proprietati: suplimentul conține ulei de dovleac presat la rece, care păstrează intacți toți compușii biologic activi,  utili în profilaxia afecțiunilor de prostată

15,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Pepon Ulei de Dovleac - 30 capsule, Parapharm

Suplimentul alimentar Pepon Ulei de Dovleac conține ulei de dovleac presat la rece, în care toți componenții activi sunt menținuți în stare intactă. 

Are un conținut ridicat de acizi grași polinesaturați, dintre care se remarcă acidul alfa-linoleic. Acidul alfalinoleic contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge.

Uleiul din semințe de dovleac este recomandat în primul rând pentru paraziți, precum și pentru bolile de prostată și ale tractului urinar. În cosmetică, este folosit pentru a întări părul și pentru a hidrata pielea.

Beneficiile suplimentului Pepon Ulei de Dovleac:

  • utili în profilaxia afecțiunilor de prostată 
  • prin conținutul de seleniu și acizi polinesaturați scade cantitatea de LDL-colesterol din sânge 
  • foarte eficient împotriva viermilor intestinali și giardioză

Compozitie Pepon Ulei de Dovleac:

Ulei presat la rece din semințe de dovleac (Cucurbitapepo, semen) - 498,00 mg; 

Vitamina E (tocoferil acetat)- 2,00 mg.

Mod de administrare Pepon Ulei de Dovleac:

Se recomandă consumul de 3 x 1 capsulă/zi.

Prezentare: 30 capsule Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

pepon

Parapharm
6421971000310

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.