Lecitina Forte Parapharm Memorie

Lecitina Forte, 30 capsule, Parapharm

Comanda Lecitina Forte 30 capsule Parapharm de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret - supliment care imbuntateste memoria si capacitatea de concentrare.

11,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Lecitina Forte este exact produsul de care aveati nevoie daca sunteti in cautarea unui supliment care sa va imbuntateasca memoria si capacitatea de concentrare. Componentele din compozitia sa au mai multe beneficii pentru organism, precum protectia ficatului impotriva depunerilor de grasime si inlaturarea oboselii psihice. In plus, Leticina Forte reprezinta una dintre sursele excelente de inozitol si colina. Acestea fac parte din compozitia sa sub forma de fosfolipide (fosfaditilinozitol si fosfatidilcolina).

Colina este de ajutor pentru:

optimizarea metabolismului homocisteinei

optimizarea metabolismului lipidelor

pastrarea functiei optime a ficatului

Fosforul este un aliat de nadejde pentru:

optimizarea metabolismului energetic

functionarea optima a membranelor celulare

pastrarea sanatoasa a sistemului osos

pastrarea sanatoasa a dintilor

Lecitina Forte este un auxiliar pentru pierderile de memorie, stres, insomnii, depresie, heptatita virala, alcoolica, litiaza biliara, dificultati de concentrare. De asemenea, acesta ajuta si in cazurile bolilor de piele, prin procesul de dereglare a metabolismului lipidic (eczeme, psoriazis) sau in cazurile in care este impus tratamentul prin radioterapie

COMPOZTIIE:

In componenta dozei zilnice recomandate se regasesc urmatoarele ingrediente: lecitina pura, naturala 100% - 150 mg.

MOD DE ADMINISTRARE:

Specialistii recomanda consumul a 1-2 capsule de Lecitina Forte de trei ori pe zi, alaturi de un pahar cu apa sau suc de fructe. Preferabil, administrarea capsulelor de Lecitina Forte sa se produca in timpul mesei. Acest produs nu genereaza efecte adverse, deci poate fi consumat pe termen lung.

PREZENTARE: 30 capsule

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.