Miere pentru Potenta Pro Intense

Miere pentru Potenta, Pro Intense, 6 plicuri, 12g

Supliment pentru potenta, Pro Intense sub forma de miere pentru ejaculare precoce, erectie si cresterea performantelor sexuale. Ofera doza ideala de energie pentru aventuri spontane, datorită formulei cu adevărat completă de vitamine

70,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
Cantitate Pret Ai economisit
2 68,00 RON Pana la 4,00 RON
3 65,00 RON Pana la 15,00 RON
 In stoc
 

 

 

Pro Intense, Miere pentru Potenta, Ejaculare si Erectie, 6 plicuri, 12g

Supliment pentru potenta, Pro Intense sub forma de miere pentru ejaculare precoce, erectie si cresterea performantelor sexuale. Ofera doza ideala de energie pentru aventuri spontane, datorită formulei cu adevărat completă de vitamine esențiale și minerale.

Pro Intense miere pentru potenta este potrivit pentru barbatii, de toate varstele care isi doresc performante sexuale si momente de neuitat alaturi de partenerele lor.

Efectele se vad in maxim 1 ora de la administrare. Partenera ta va fi surprinsa de energia pe care o poti dezlantui.

Pro Intense nu numai ca are un efect impresionant, dar este si deosebit de usor de utilizat. 

Deschideti pur si simplu un plic si luati gelul delicios cu aproximativ o ora inainte de actul sexual.

Proprietati:

  • Pentru extra perfomante sexuale masculine
  • Afrodiziac
  • Creste potenta 
  • Imbunatateste viata sexuala
  • Prelungeste erectia 
  • Apetit sexual scazut
  • Creste rezistenta 
  • Intarzie ejacularea

Compozitie:

Experimentati puterea naturii cu ingredientele precum: ginseng, ginkgo biloba, radacina de galanga, ghimbir, laptisor de matca, vitamina D, si miere pura.

Ingredientele acestui produs va pot ajuta sa va imbunatatiti viata sexuala, fiind recomandat doar pentru consumul ocazional

Acest produs este destinat barbatilor care isi doresc extra performante sexuale si nu este sub nicio forma indicat pentru tratarea disfunctiilor sexuale.

Pro Intense iti ofera o doza suplimentara de energie, stabilitate si rezistenta pentru momentele pasionale ale vietii alaturi de partenerul tau, astfel incat sa te poti bucura pe deplin de ele.

Contraindicatii: Acest produs este strict interzis persoanelor care au afectiuni grave de sanatate; afectiuni de natura cardiaca (ex.: hipertensiune arteriala), renala, neurologica sau psihica.

5944759020177
Fisa tehnica
Beneficii:
Sistemul reproducator masculin
Compozitie:
Miere
Mod de prezentare:
6 x Plic
Tip administrare
cale orala

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: