tianli fiole + servetele Tianli - Pachet potenta

Pachet Tianli 6 fiole cu capac auriu + 10 servetele Tianli

Pachet cu TRANSPORT GRATUIT! Tianli 6 fiole cu capac auriu + 10 servetele Tianli, 2 produse originale cautate de barbati sunt disponibile pe SamDistribution.ro. Magazin Naturist cu vanzari online si distributie de remedii naturiste, suplimente alimentare naturale pentru potenta super concentrate sunt de un real folos pentru a imbunatati viata sexuala la barbati si femei. Cele sigure si bune pastile de potenta le distribuim si in farmacii. Comanda si tu cele mai bune si sigure pastile de potenta mai ieftine decat in farmacii de la SamDistribution.ro

180,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Comanda Tianli 6 fiole + Servetele intime Tianli pentru potenta si ejaculare precoce

Prospect:

Tianli 6 fiole, supliment alimentar utilizat pentru Potenta si Erectie cat si in disfunctia erectila sau impotenta, disfunctii sexuale cu care se poate confrunta barbatii. 

Tianli cu capac auriu, cutia contine 6 fiole, un produs natural poate fi utilizat ca adjuvant, foarte eficient ca tratament pentru Potenta si Erectie. Produse naturale si originale "Marca Tianli" avand ca scop imbunatatirea functiei sexuale la barbati. 

Ingrediente active 

fiecare fiola contine:

Lycium barbarum - 1.9 ml,

Tribulus terrestris - 1,9 ml,

Xanthium spinosum - 1.9 ml,

Polygonum multiflorum - 1.9 ml,

Moringa oleifera - 0.7 ml,

Rhodiola rosea - 0.7ml,

Eleutherococcus senticosus - 0.7 ml,

Alcool - 0.3 ml cu o concentratie de 14.5%.

Efecte si indicatii terapeutice:

ca supliment alimentar Tianli, este un produs indicat pentru potenta, contribuie la imbunatatirea functiei sexuale la barbati, poate fi utilizat ca adjuvant in tratamentul pentru potenta, imbunatateste erectia, disfunctia erectila (impotenta), ejacularea precoce, ajuta la mentinerea vitaliatii si a functiilor normale ale organismului.

Doze si mod de administrare

Tianli fiole se administreaza pe cale orala, o fiola buvabila (sticluta) cu 45 minute inaintea raportului sexual, iar ca tratament adjuvant si terapie de intretinere se recomanda o cura de 16 zile.

Denumirea comerciala a produsului:

Tianli

Forma farmaceutica:

Fiole (buvabile - de baut)

Prezentare:

ambalate in cutia aurie, contine 6 fiole a 10 ml de lichid fiecare.

Servete intime Tianli - impotriva ejacularii precoce

Servetele Tianli impregnate cu Cnidium monnieri (L) Cuss, Liqusticum Chuanxiong Hort, Panax Notoginseng, Cinnamomum Cassia Presl, Epimedium Brevicornm Maxim, As arum Sieboldii Mig, Alcool si Apa purificata.

Sfaturi si mod de administrare

acest servetel igienic Tianli se utilizeaza la nevoie pentru imbunatatirea functiei sexuale (Potenta) astfel:

desfaceti pachetelul si scoateti servetelul din punga, stergeti capul si trunchiul penisului inaintea de actului sexual cu cel mult 20-30 minute. Pentru a nu transmite substanta activa, puteti spala penisul inaintea sexului (dupa ce servetelul si-a facut efectul) sau puteti folosi prezervativ. Efectul produsului dureaza circa 60 minute.

Denumirea comerciala a produsului:

Tianli

Forma farmaceutica:

servetele igienice umede

Mod de administrare:

cutanat

Prezentare:

Pachetul contine 10 servetele igienice.

Dimensiuni: 180/160mm.

Produs in Cina de Changcun Tianli Health Food CO LTD.

Importator al produselor Tianli pentru Romania Sanye Intercom.

Pretul afisat este pentru un pachet promotional format din: Tianli cu capac auriu, cutie cu 6 fiole + Tianli 10 servetele intime pentru potenta.

Cauti Inlocuitor Tianli? Pentru Potenta si Ejaculare precoce Viziteaza site-ul SamDistribution.ro.

Distribuitor si magazin online cu produse naturiste si remedii naturale de incredere cu experienta din 2002.

Aici poti comanda online din oferta noastra cele mai bune pastile, fiole, spray-uri, servetele, solutii naturale pentru Potenta si Erectie. Diversitate de produse naturale si originale de Potenta si Afrodisiace naturale pentru femei si barbati.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.