Calciu din Corali, 30 capsule, Parapharm

Calciu din Corali, 30 capsule, Parapharm

Calciu din Corali x 30 cps Descriere: Calciu din Corali x 30 cpsSupliment alimentar pentru par si unghii sanatoase. Coralii fosilizati din apele oceanice reprezinta o sursa 100% naturala de elemente minerale cu o biodisponibilitate marita fata de substantele mineralele obisnuite. Pe langa componentul principal, calciul, coralii fosilizati din Marea Caraibelor contin o cantitate insemnata de siliciu si alte microelemente (AI, Cr, Co, Cu, l, Mn, V, I, Zn) indispensabile pentru pastrarea sanatatii parului si a unghiilor. Analizele chimice demonstreaza asemanarea uimitoare intre compozitia chimica a coralilor si cea a unghiilor si parului uman.Recomandari: Produsul se recomanda ca o sursa de calciu si siliciu pentru contracararea carentelor si in special pentru revitalizarea parului s ...

13,65 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Calciu din Corali

Descriere: Calciu din Corali x 30 cps Supliment alimentar pentru par si unghii sanatoase. Coralii fosilizati din apele oceanice reprezinta o sursa 100% naturala de elemente minerale cu o biodisponibilitate marita fata de substantele mineralele obisnuite. 

Pe langa componentul principal, calciul, coralii fosilizati din Marea Caraibelor contin o cantitate insemnata de siliciu si alte microelemente (AI, Cr, Co, Cu, l, Mn, V, I, Zn) indispensabile pentru pastrarea sanatatii parului si a unghiilor. 

Analizele chimice demonstreaza asemanarea uimitoare intre compozitia chimica a coralilor si cea a unghiilor si parului uman. 

Recomandari Calciu din Corali: Produsul se recomanda ca o sursa de calciu si siliciu pentru contracararea carentelor si in special pentru revitalizarea parului si a unghiilor degradate, exfoliate, fara luciu natural. Se poate utiliza si preventiv in perioade cand organismul este suprasolicitat si dislocarea mineralelor este pronuntata (ex. in perioada alaptarii). 

Compozitie pe capsula: Coral din Marea Caraibelor, macinat (corespunde la 160mg calciu bivalent) 400mg 

Administrare: 1 sau 2 capsule pe zi, de preferinta inainte de masa de dimineata, cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe sau ceai). 

Atentionare:Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. 

Pprezentare produs: Cutie cu 30 capsule gelatinoase tari (3 blistere cu 10 capsule fiecare). 

Calciu din Corali x 30 cps 

Producator: Parapharm