Calciu din Corali, 30 capsule, Parapharm
La reducere!

Calciu din Corali, 30 capsule, Parapharm

Supliment alimentar Calciu din Corali x 30 cps pentru par si unghii sanatoase, reprezinta o sursa 100% naturala de elemente minerale cu o biodisponibilitate marita fata de substantele mineralele obisnuite. 

18,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Calciu din Corali, 30 capsule, Parapharm

Supliment alimentar Calciu din Corali x 30 cps pentru par si unghii sanatoase, reprezinta o sursa 100% naturala de elemente minerale cu o biodisponibilitate marita fata de substantele mineralele obisnuite. 

Pe langa componentul principal, calciul, coralii fosilizati din Marea Caraibelor contin o cantitate insemnata de siliciu si alte microelemente (AI, Cr, Co, Cu, l, Mn, V, I, Zn) indispensabile pentru pastrarea sanatatii parului si a unghiilor. 

Analizele chimice demonstreaza asemanarea uimitoare intre compozitia chimica a coralilor si cea a unghiilor si parului uman. 

Recomandari Calciu din Corali:

Produsul se recomanda ca o sursa de calciu si siliciu pentru contracararea carentelor si in special pentru revitalizarea parului si a unghiilor degradate, exfoliate, fara luciu natural. Se poate utiliza si preventiv in perioade cand organismul este suprasolicitat si dislocarea mineralelor este pronuntata (ex. in perioada alaptarii). 

Compozitie per capsula: Coral din Marea Caraibelor, macinat (corespunde la 160mg calciu bivalent) 400mg 

Administrare: 1 sau 2 capsule pe zi, de preferinta inainte de masa de dimineata, cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe sau ceai). 

Atentionare:Folosirea suplimentului alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. 

Prezentare produs: Cutie cu 30 capsule gelatinoase tari (3 blistere cu 10 capsule fiecare). 

Calciu din Corali x 30 cps 

Producator: Parapharm

Data ultimei actualizari: 05-10-2022 

Parapharm
6421971000785

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.