Ulei de Chimen Negru, 30 capsule, Parapharm

Ulei de Chimen Negru, 30 capsule, Parapharm

Ulei obtinut din presarea la rece a semintelor de chimen negru. Recomandat si benefic ca adjuvant pentru tratamentul alergiilor, astmului, creaza imunitate, protejeaza ficatul, stomacul, caile bilare, proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene, ajută la combaterea paraziților precum tenii și viermii, utilizat în tratamentul afecțiunilor gastrointestinale - flatulență, gaze excesive sau gastrită. 

24,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ulei de Chimen Negru, 30 capsule, Parapharm

Proprietăți si beneficii:

Uleiul de chimen negru (Negrilica) funcționează perfect ca adjuvant, ajutor în tratamentul alergiilor, astmului, creează imunitate, protejează stomacul, ficatul și căile biliare. Este apreciat și în cosmetologie pentru proprietățile sale anti-mătreață, acnee și dermatită atopică. 

ulei de chimen negru

Alte proprietăți pentru uleiul de chimen negru?

Proprietati:

Proprietățile uleiului de chimen negru:

Chimen negru sau Negrilica - planta medicinala cu multe proprietăți valoroase:

Uleiul obtinut din presarea semintelor de chimen negru au un efect benefic asupra sistemului respirator. Studiile au arătat că este benefic pentru astmatici. Atentie! Doza de ulei de semințe negre trebuie selectată în mod corespunzător de către medic, deoarece depinde de cauza și originea astmului. Poate ameliora unele dintre simptomele ei.

Utilizarea uleiului de chimen negru este recomandată persoanelor care suferă de alergii. Efectul său antihistaminic susține în mod eficient terapia de desensibilizare, iar consumul regulat într-o dietă zilnică aduce ameliorare după doar câteva săptămâni de utilizare.

Datorită conținutului de timochinonă, consumul sistematic de ulei de chimen negru crește activitatea sistemului imunitar și numărul de celule imune . Efectul poate fi văzut după o lună de utilizare.

Uleiul de semințe de chimen negru are proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene. S-a dovedit că ajută la combaterea paraziților precum tenii și viermii.

Semințele de chimen negru presate la rece nu isi pierd proprietatile. Au un efect benefic asupra multor organe interne. Uleiul produs din această plantă a fost utilizat în tratamentul afecțiunilor gastrointestinale - flatulență, gaze excesive sau gastrită. Capsulele de ulei de chimen negru susține, de asemenea, activitatea ficatului.

Semințele de chimen negu scad nivelul glicemiei. Efectul antidiabetic este similar cu cel al metforminei - un medicament pentru pacienții cu diabet de tip II.

Influența uleiului de chimen negru asupra sănătății noastre a fost confirmată de multe ori de opiniile medicilor. Studiile au arătat că, prin reducerea stresului oxidativ, ajută la menținerea ritmului cardiac normal și a tensiunii arteriale.

Ingrediente continute per capsula:

  • Ulei de chimen negru presat la rece (Nigella sativa) 498,00 mg 
  • Vitamina E (Tocoferil acetat) 2,00 mg 
  • Ingrediente inactive: 
  • gelatina,  caramel (colorant alimentar), apa purificata.

Doze si mod de administrare

Se recomanda administrarea de 3x1 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul sau dupa servirea mesei.

Producator

Parapharm

Prezentare:

cutie 30 capsule

Data ultimei actualizari: 03.05.2022

Parapharm
6421971001515
Fisa tehnica
Beneficii:
alergii, astm, imunitate, antiinflatoare
Compozitie:
Chimen Negru seminte
Mod de prezentare:
capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: