Urinosalm
La reducere!

Urinosalm, 120 tablete, Ayurmed

URINOSALM este un supliment alimentar care contribuie la menținerea capacității funcționale a rinichilor și a sistemului urinar, datorita combinației de plante medicinale ayurvedice.

67,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Urinosalm, 120 tablete, Ayurmed [6423359000295]

URINOSALM este un supliment alimentar care contribuie la menținerea capacității funcționale a rinichilor și a sistemului urinar, datorita combinației de plante medicinale ayurvedice.

URINOSALM Star International ajuta la procesul de eliminare a urinei, desfășurarea normală a procesului de formare, menținând astfel sănătatea căilor urinare si rinichilor. 

URINOSALM ajuta si susține detoxifierea in mod natural a organismului prin eliminarea toxinelor la nivel hepatobiliar si renal, ajută la menținerea pH-ului normal, compoziției și a volumului de urină eliminat susținând tractul urinar în caz de infecții sau tendința de a face calculi renali. Conținutul bogat de antioxidanți naturali cresc  rezistența și capacitatea de autoapărare.

URINOSALM contribuie la:

  • desfășurarea normală a procesului de formare și de eliminare a urinei; menținerea capacității funcționale a rinichilor și a sistemului urinar;
  • atenuarea manifestărilor neplăcute asociate prezenței bacteriilor la nivelul sistemului urinar;
  • protecția celulelor și țesuturilor de stresul oxidativ crescând astfel capacitatea de autoapărare si rezistența;
  • detoxifierea organismului  

Modul de utilizare Urinosalm:

Copii peste 5 ani: câte 1 tabletă de 2 ori pe zi;

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 30 de minute înainte de masă. Perioada optima de tratament minim 1 luna - optim 3 luni.

Ingrediente Urinosalm:

Piper cubeba -100mg;

Phyllanthus urinaria- 75mg;

Boerhavia diffusa -75mg;

Crataeva nurvala -75mg;

Bergenia ligulata -50mg;

Achyranthes aspera -75mg;

Acacia arabica -50mg.

Piper cubeba (Cubeb, Kankola)  Crește circulația sanguină, crește diureza și scade inflamația mucoasei ureterei. Are acțiune antioxidantă datorită conținutului bogat în polifenoli.

Boerhaavia diffusa (Punarnava) este diuretic, susține eliminarea pietrelor de la nivel renal și împiedică formarea altora. Are acțiune antibacteriană susținând tractul urinar si rinichiul în caz de infecții.

Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki) favorizează eliminarea calculilor urinari. Susține detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor la nivel renal și hepatobiliar. Inhibă replicarea virusului hepatitei B. La nivelul ficatului, crește secreția și eliminarea bilei și susține eliminarea calculilor biliari.

Crataeva nurvala (Varuna) prin creșterea diurezei ajuta la reducerea formării calculilor la nivelul rinichilor, scăderea pH-ului către acid și împiedicarea cristalizării la nivelul tractului urinar.

Achyranthes aspera (Apamarga) impiedică formarea calculilor renali, ajuta la eliminarea toxinelor din organism. 

Bergenia ligulata (Paashaanbhed) crește nivelul de eliminare a magneziului prin urină.

Prezentare: 120 tablete 

6423359000295

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.