Mladite de Catina rosie Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Mladite de Catina Rosie Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Mladite de Catina rosie Gemoderivat, 30 doze, Hofigal efect benefic in anemie hipocroma si normocroma, trombocitopenii de diverse etiologie 

16,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Mladite de Catina rosie Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Mladite de Catina rosie Gemoderivat, 30 doze, Hofigal efect benefic in anemie hipocroma si normocroma, trombocitopenii de diverse etiologie 

Despre produs: 

Are actiune stimulatoare a hematopoiezei (formarea hematiilor si trombocitelor), hepatoprotectoare, hemostatica, hipocolesterolemianta, regleaza formarea de leucocite, antianorexica, carminativa.

Are efecte benefice in anemie hipocroma si normocroma, trombocitopenii de diverse etiologii si sindroame hemoragice trombocitopenice, leucopenie, hepatite virale cu virus citomegalic si Epstein-Barr, anorexie si meteorism (in special la sugari si copii mici), hipercolesterolemie.

Compozitie:

o monodoza contine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de catina rosie. Contine alcool etilic 45% vol.

Mod de administrare:

Adulti: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 produse naturale, ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mesele principale.

Copii: - de 1 luna 5-10 picaturi pe zi, diluate in putina apa, inainte de masa 

- intre 1-6 luni: 10-25 picaturi pe zi, diluate in putina apa, inainte de masa;

- intre 6-12 luni: 15-30 picaturi pe zi, diluate in putina apa, inainte de masa; 

- peste 1 an: 20-50 picaturi pe zi, diluate in putina apa, inainte de masa. 

Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in anemii hipocrome si monocrome cu alunul; in limfocitoze cu vita de vie; in intarzieri ale cresterii, slabire excesiva cu porumbarul; in tulburari de dentitie cu bradul)

Forma de prezentare: cutie plianta continand cate 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.

Mladite Catina Rosie 30 Monodz Hofigal

Producator: Hofigal

Hofigal
5944723003489

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.