Mladite de Maces Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Mladite de Maces Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Descriere: Mladite Maces 30 Monodz Hofigal Compozitie: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de maces Rosa canina. Contine alcool etilic 45% vol.

13,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Mladite de Maces Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Descriere: Mladite Maces 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de maces Rosa canina. Contine alcool etilic 45% vol.

Proprietati: tonice generale, antiinflamatoare, antialergice, vitaminizant-remineralizante, osteoblastice, antialgice, imunostimulatoare, favorizeaza cresterea la copii.

Este un produs natural cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de fitonutrienti in procesele inflamatorii recidivante localizate, pentru revigorarea si tonifierea organismului;

- remediu optim pentru copii care prezinta intarzieri de crestere, legate de unele episoade inflamatorii recidivante la nivelul cailor respiratorii superioare;

- sustine buna functionare a organelor interne, avand un rol important in procesele de oxido-reducere si respiratia celulara; 

- contribuie la reechilibrarea metabolismelor proteic, lipidic si lipoproteic; 

- eficace in stari gripale, astenie, oboseala fizica, in stari de epuizare generala; 

- poseda actiune osteoblastica importanta (regleaza echilibrul mineralelor la nivelul tesutului osos), eficient in decalcifieri osoase si demineralizari juvenile, in osteoporoza postmenopauza;

- efect antiinflamator si antialergic prin stimularea corticosuprarenalei; 

- ajuta la combaterea durerilor de cap difuze sau localizate;

- limiteaza consecintele negative ale contaminantilor (bacterieni si virali) asupra organismului; 

- creste rezistenta organismului la efort, suprasolicitare si in convalescenta;

Mod de administrare, : Adulti si copii peste 7 ani: 1 monodoza de 1,5 ml extract diluata in putina apa, de 1-2 ori pe zi, cu 15 minute inainte de mesele principale; in asocieri 1 monodoza de 1,5 ml extract o data pe zi. 

Copii cu varsta intre 2-7 ani: 1/2 din doza adultului sau la recomandarea medicului.

Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala si apoi se inghite treptat. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Mladite Maces 30 Monodz Hofigal

Producator: Hofigal

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.