Mladite de Maces Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Mladite de Maces Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Gemoderivat din mladite de maces monodoze este un produs natural cu absorbtie ridicata, care sustine intarirea sistemului imunitar.

16,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Mladite de Maces Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Gemoderivat din mladite de maces monodoze este un produs natural cu absorbtie ridicata, care sustine intarirea sistemului imunitar.

Mladite de Maces Gemoderivat, 30 doze, Hofigal Se foloseste pentru revigorarea și tonifierea organismului și stimularea imunităţii.

Se recomandă ca supliment alimentar cu valoare biologică complexă, dinamică şi unitară care asigură necesarul de substanţe bioactive în completarea dietei.

Beneficiile Mladite de Maces Gemoderivat:

– contribuie la creșterea mobilității articulațiilor;

– ajută la ameliorarea tulburărilor funcţionale ale tractului respirator, cauzate de diferiți contaminanţi, în special în perioadele reci ale anului;

– sprijină sistemul imunitar, susține apărarea naturală a organismului;

– contribuie la buna funcționare a rinichilor și vezicii urinare;

– asigură starea generală de bine.

Mod de administrare:

Adulţi şi copii peste 7 ani: câte o monodoză de 1,5 ml extract diluată într-o lingură de apă, de 1-2 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mesele principale sau la recomandarea specialistului

Preparatul diluat se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală şi apoi se înghite treptat.

Compozitie: 

o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din mladite proaspete de maces Rosa canina. Contine alcool etilic 45% vol.

Prezentare: 30 doze

Hofigal
5944723002925

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.