Muguri de Arin Negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Arin Negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Arin Negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal remediu pentru ameliorarea circulatiei cerebrale si miocardice  tratamentul proceselor inflamatorii

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal

Descriere: Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de arin negru (Alnus glutinosa). Contine alcool etilic 45% vol.

Despre produs: Are o actiune tonifianta, vasoprotectoare, stimulatoare a sistemului vascular arterial cerebral si coronarian (determina ameliorarea circulatiei la nivel cerebral si miocardic), antiinflamatorie, antitrombotica. Poate fi utilizat cu efecte benefice ca : Remediu pentru ameliorarea circulatiei cerebrale si miocardice, asociat tratamentului complex din insuficienta vasculara arteriala si venoasa (insuficienta coronariana, coronarite, arterite obstructive si tromboflebite); in sechele dupa infarct miocardic; in sechele ale hemoragiilor cerebrale cu si fara ramolisment cerebral; in angioscleroza cerebrala la batrani; in scleroza cerebrala; in vasculopatie diabetica; in cefalee vasomotorie; in tulburari circulatorii cerebrale si de memorie. De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca adjuvant in tratamentul proceselor inflamatorii cu tendinta la cronicizare (rino-sinuzite, otite, bronsite, peritonite, colecistite, cistopielite, gastrite, osteomielite); alergii de diferite cauze (alimente, conservanti, aditivi alimentari, medicamente, plante). Mod de administrare: 

1 monodoza de 1,5 ml de 2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale.

In crizele de cefalee cate 1 monodoza de 1,5 ml diluata in putina apa, la 4 - 6 ore. 

Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in cefalee vasomotorie, hemicranie cu coacazul negru si macesul; in urticarie acuta si cronica de diferite cauze cu coacazul negru si porumbarul; in stomatita aftoasa, gingivite cu afinul). 

Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal

Producator: Hofigal

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.