Muguri de Arin Negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Arin Negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Descriere: Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de arin negru (Alnus glutinosa). Contine alcool etilic 45% vol.

13,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Muguri de Arin Negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Descriere: Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de arin negru (Alnus glutinosa). Contine alcool etilic 45% vol.

Despre produs: Are o actiune tonifianta, vasoprotectoare, stimulatoare a sistemului vascular arterial cerebral si coronarian (determina ameliorarea circulatiei la nivel cerebral si miocardic), antiinflamatorie, antitrombotica.

Poate fi utilizat cu efecte benefice ca:

– Remediu pentru ameliorarea circulatiei cerebrale si miocardice, asociat tratamentului complex din insuficienta vasculara arteriala si venoasa (insuficienta coronariana, coronarite, arterite obstructive si tromboflebite);

– in sechele dupa infarct miocardic;

– in sechele ale hemoragiilor cerebrale cu si fara ramolisment cerebral;

– in angioscleroza cerebrala la batrani;

– in scleroza cerebrala; in vasculopatie diabetica;

– in cefalee vasomotorie;

– in tulburari circulatorii cerebrale si de memorie.

De asemenea, poate fi utilizat cu succes ca adjuvant in tratamentul proceselor inflamatorii cu tendinta la cronicizare (rino-sinuzite, otite, bronsite, peritonite, colecistite, cistopielite, gastrite, osteomielite); alergii de diferite cauze (alimente, conservanti, aditivi alimentari, medicamente, plante). Mod de administrare: 

1 monodoza de 1,5 ml de 2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale.

In crizele de cefalee cate 1 monodoza de 1,5 ml diluata in putina apa, la 4 - 6 ore. 

Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in cefalee vasomotorie, hemicranie cu coacazul negru si macesul; in urticarie acuta si cronica de diferite cauze cu coacazul negru si porumbarul; in stomatita aftoasa, gingivite cu afinul). 

Gemoderivat din Muguri de Arin Negru 30 monodoze - Hofigal

Producator: Hofigal

Hofigal
5944723002741

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.