Muguri de Brad alb Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Muguri de Brad alb Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Muguri de Brad alb Gemoderivat, 30 doze, Hofigal Are o actiune remineralizanta, de stimulare a formarii de tesut osos si de fixare a calciului in oase, de stimulare a eritropoiezei,

14,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Muguri de Brad alb Gemoderivat, 30 doze, Hofigal

Are o actiune remineralizanta, de stimulare a formarii de tesut osos si de fixare a calciului in oase, de stimulare a eritropoiezei, antiinflamatorie, antibacteriana, antivirala, munostimulatorie nespecifica. Este benefic in demineralizari si afectiuni osteo-articulare (rahitism, tulburari de crestere ale oaselor, osteoporoza infantila si a adultului), hipocalcemii usoare, tulburari neuro-musculare secundare carentei de calciu, tulburari de dezvoltare a dentitiei, carii dentare de demineralizare, anemie hipocroma, infectii acute si cronice din sfera ORL (rinite, sinuzite, faringite, amigdalite, adenoidite, rinofaringite recidivante ale copiilor); este imunostimulator nespecific la persoane cu istoric de infectii frecvente ale cailor respiratorii. 

Mod de administrare: Adulti: 1 monodoza de 1,0 ml de 1-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale; Copii: 1 monodoza de 1,0 ml de 2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de masa, dimineata si seara. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala.

Compozitie:

Muguri Brad Alb 30 Monodz Hofigal o monodoza contine 1,0 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de brad alb (Abies alba). Contine alcool etilic 45% vol. 

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in osteocondrita infantila, intarzieri de crestere, rahitism, fracturi la copii si carii dentare cu mesteacanul; in rinofaringite recidivante si traheobronsite recidivante la copii cu macesul si mesteacanul, rinofaringite recidivante, alergii si sindrom astmatiform cu coacazul negru si macesul). 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta din carton continand 30 monodoze de 1,0 ml extract glicerohidroalcoolic.

Hofigal
5944723002765

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.