Muguri de Carpen alb Gemoderivat, 30 monozode, Hofigal

Muguri de Carpen alb Gemoderivat, 30 monozode, Hofigal

Muguri de Carpen alb Gemoderivat, 30 monozode, Hofigal creste productia de trombocite atat cantitativ cat si calitativ scade timpul partial de tromboplastinaTTP imunostimulatorie antiinflamatorie anticatarala

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Muguri Carpen Alb 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1:10 din muguri proaspeti de carpen alb (Carpinus betulus). Contine alcool etilic 45% vol. 

Despre produs: Are actiune antihemoragica (creste productia de trombocite atat cantitativ cat si calitativ, scade timpul partial de tromboplastina-TTP), imunostimulatorie, antiinflamatorie, anticatarala, efect sedativ al tusei, cicatrizanta si antispastica la nivelul mucoaselor respiratorii si digestive, hipocolesterolemianta, stimuleaza producerea de albumine serice, reduce sindromul hiper-gamaglobulinemic si hiper - alfa 1 si - alfa 2. Este un remediu important in trombocitopenia iatrogena post-medicamentoasa, autoimuna si trombocitopenia din hipersplenism si adjuvant in tratamentul trombocitopeniei din mielomul multiplu, plasmocitoame, limfoame; rinofaringite recidivante, sinuzite cronice, traheite, bronsite acute sau cronice, tuse spastica; insuficienta hepatica cu hipergamaglobulinemie si trombocitopenie, hiperlipoproteinemii primare si secundare; colon iritabil, colita, enterocolita. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in trombocitopenie de diferite etiologii cu sangerul; in rinofaringite recidivante ale adultului cu mesteacanul pufos; in sinuzite cronice cu arinul negru; in bronsite cronice cu fagul). 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand cate 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic. 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.