Muguri de Carpen alb Gemoderivat, 30 monozode, Hofigal

Muguri de Carpen alb Gemoderivat, 30 monozode, Hofigal

Supliment Muguri de Carpen alb Gemoderivat, 30 monozode, Hofigal produs cu valoare biologică complexă ce contribuie la creșterea capacității de apărare a sistemului imunitar

16,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Muguri de Carpen alb Gemoderivat, 30 monozode, Hofigal

Supliment Muguri de Carpen alb Gemoderivat, 30 monozode, Hofigal produs cu valoare biologică complexă ce contribuie la creșterea capacității de apărare a sistemului imunitar.

Are actiune antihemoragica (creste productia de trombocite atat cantitativ cat si calitativ, scade timpul partial de tromboplastina-TTP), imunostimulatorie, antiinflamatorie, anticatarala, efect sedativ al tusei, cicatrizanta si antispastica la nivelul mucoaselor respiratorii si digestive, hipocolesterolemianta, stimuleaza producerea de albumine serice, reduce sindromul hiper-gamaglobulinemic si hiper - alfa 1 si - alfa 2.

Este un remediu important in:

– trombocitopenia iatrogena post-medicamentoasa, autoimuna si trombocitopenia din hipersplenism si adjuvant in tratamentul trombocitopeniei din mielomul multiplu, plasmocitoame, limfoame;

– rinofaringite recidivante, sinuzite cronice, traheite, bronsite acute sau cronice, tuse spastica;

– insuficienta hepatica cu hipergamaglobulinemie si trombocitopenie, hiperlipoproteinemii primare si secundare;

– colon iritabil, colita, enterocolita. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in trombocitopenie de diferite etiologii cu sangerul; in rinofaringite recidivante ale adultului cu mesteacanul pufos; in sinuzite cronice cu arinul negru; in bronsite cronice cu fagul).

Compozitie:

o monodoza contine 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic diluat 1:10 din muguri proaspeti de carpen alb (Carpinus betulus). Contine alcool etilic 45% vol. 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand cate 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic. 

Hofigal
5944723002802

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.