Muguri Frasin 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de frasin - Fraxinus excelsior. Contine alcool etilic 45% vol.
Despre produs: Actiune: este drenor hepatobiliar, renal si articular, are actiune diuretica, uricozurica, hipocolesterolemianta, antiinflamatorie, antiexudativa, tonica, antisenescenta. Este benefic in disfunctii metabolice (hiperuricemie si tulburari ale catabolismului nucleoproteinelor, hipercolesterolemie,) guta, obezitate cu retentie hidrica; colecistita, dischinezie biliara, litiaza biliara ; artroze si artrite cu hiperuricemie, tendinite si inflamatii ligamentare, dureri musculare si osteo-articulare; celulite si limfangite; retinopatii de diverse etiologii; uveite.
Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1 - 2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale; pe parcursul perioadei de administrare a produsului se recomanda controlul uremiei si colesterolului. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. ÃŽn functie de afectiune se poate asocia si cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in calculoza colecistica si renala cu artarul de campie si rozmarinul; in dischinezie biliara si colecistita cu artarul de campie; in retinopatii de diverse etiologii cu coacazul negru si afinul). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.
Forma de prezentare: cutie plianta continand cate 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.