Muguri de frasin Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Frasin Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de frasin Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal Proprietati: este drenor hepatobiliar, renal si articular, are actiune diuretica, uricozurica, hipocolesterolemianta, antiinflamatorie, antiexudativa, tonica, antisenescenta.

16,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Muguri de frasin Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Proprietati: este drenor hepatobiliar, renal si articular, are actiune diuretica, uricozurica, hipocolesterolemianta, antiinflamatorie, antiexudativa, tonica, antisenescenta. 

Compozitie: o monodoza de 1,5 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de frasin - Fraxinus excelsior. Contine alcool etilic 45% vol.

Este benefic in disfunctii metabolice (hiperuricemie si tulburari ale catabolismului nucleoproteinelor, hipercolesterolemie,) guta, obezitate cu retentie hidrica; colecistita, dischinezie biliara, litiaza biliara ; artroze si artrite cu hiperuricemie, tendinite si inflamatii ligamentare, dureri musculare si osteo-articulare; celulite si limfangite; retinopatii de diverse etiologii; uveite.

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 1 - 2 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale; pe parcursul perioadei de administrare a produsului se recomanda controlul uremiei si colesterolului. 

Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia si cu alte extracte glicerohidroalcoolice (in calculoza colecistica si renala cu artarul de campie si rozmarinul; in dischinezie biliara si colecistita cu artarul de campie; in retinopatii de diverse etiologii cu coacazul negru si afinul). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie plianta continand cate 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.

Hofigal
5944723002864

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.